Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Hoffenheim Maç Tahmini 04.02.2024

Wolfsburg evinde Hoffenheim‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 20. hafta mücadelesi, 4 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadelenin, yayın ekranları ise beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 2.16, beraberliğe 3.72, Hoffenheim galibiyetine ise 3.23 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Wolfsburg İstikrardan Uzak

Almanya Bundesliga’da ilk 19 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, Ole Werner yönetiminde galibiyet almakta zorlanıyor. 19 haftayı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktılar. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 6 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran Wolfsburg, son 13 haftada ise sadece Leipzig ve Darmstadt 98’i mağlup edebildi. Son 4 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, iç sahada alınan Bayern Münih mağlubiyetinin ardından, Mainz 05, Hiedenheim ve Köln karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. Ev sahibi bu hafta Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak.

Hoffenheim Toparlanmak İstiyor

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’nın ilk haftalarında gösterdiği etkinin çok uzağında. Pellegrino Matarazzo önderliğinde ilk 7 haftadan 5 kez galip çıkmayı başaran konuk ekip, son 12 haftanın ise 10’unda puan kaybetti. Üst sıralardan adım adım uzaklaşmaya başlayan Hoffenheim, 5 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Leipzig, Bayern Münih ve Freiburg karşısında sahadan mağlubiyetlerle ayrılan konuk ekip, Darmstadt 98 ve Heidenheim karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Son hafta Heidenheim ile iç sahada berabere kalan Hoffenheim, 25 puanla 8. sıraya kadar geriledi. Bu sezon çıktıkları 19 maçın 15’inde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Skor üretmekte zorlanmayan konuk ekip, kalesini gole kapatmakta ise fazlasıyla zorlandı. Bu hafta Wolfsburg deplasmanında izleyeceğimiz Hoffenheim, sezonun ilk yarısında rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.

Wolfsburg – Hoffenheim Maç Bilgileri

Wolfsburg – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg cephesinde Patrick Wimmer ve Lukas Nmecha’nın sakatlıkları devam ediyor. Hoffeheim’da ise Finn Becker, Dennis Geiger, Mergim Berisha ve Marco John’un sakatlıkları devam ediyor. Florian Grillitsch’in kart cezası devam ederken, Diadie Samassekou ise milli takım kampında.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Aster Vranckx, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Stanley Nsoki, John Brooks, Anton Stach, Pavel Kaderabek, Robert Skov, Tom Bischof, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısı hem Wolfsurg hem de Hoffenheim adına iyi başlamadı. Puan kayıplarına son vermek isteyen taraflar, bu hafta birbirlerini mağlup edebilmek için sahaya çıkıyor. İki takımında zorlu maçta skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın 20. hafta mücadelesinde, tam 4 gol izledik. Wolfsburg ve Hoffenheim, hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Taraflar 90 dakikada 2’şer gole imza atarken, puanları bölüştü. Kazananları tebrik ederiz.