Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Union Berlin İddaa Tahmini 04.02.2024

İddaa fikstüründe 4 Şubat Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 20. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Leipzig galibiyetine 1.41, beraberliğe 4.91, Union Berlin galibiyetine ise 7.69 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.24, beraberliğe 4.41, konuk ekibe ise 6.49 oran veriyor.

Leipzig Etkisini Skora Yansıtamıyor

Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Leipzig, erken yenilen golün ardından önemli hatalar yaptı. Erken yenilen gol ev sahibinde planları bozarken, karşılaşmadan 5-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Savunma son haftalarda önemli zafiyetler gösterirken, Leipzig 3 maçtır Almanya Bundesliga’da mağlubiyetlerden kurtulamıyor. İç sahada Frankfurt’a karşı maç boyunca üstün bir futbol sergilemelerine karşın, tek ve ilk isabetli şutta mağlubiyet golünü yediler. Bayer Leverkusen karşısında ise lidere sezonun ilk mağlubiyetini tattırmaya çok yaklaşan Leipzig, skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftada oyun etkisi devam etmesine karşın, Leipzig mağlubiyetlerden bir türlü kurtulamadı. Bu hafta sahasında Union Berlin’i konuk edecek olan Leipzig, iç saha galibiyetiyle toparlanmak istiyor.

Union Berlin Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Benedict Hollerbach attı, Union Berlin taraftarı önünde kazanarak, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e yükseltti. Bildiğimiz gibi konuk ekip sezonun ilk yarısında zor anlar yaşadı ve düşme hattından kurtulamadı. İlk 11 haftada 9 kez mağlubiyet yaşayan Union Berlin’de, göreve gelen Nenad Bjelica kötü gidişata son verdi. Son 6 hafta yeni hocasıyla 3 galibiyet, 1 berberlik, 2 mağlubiyete imza atan konuk ekip, sadece Bochum ve Bayern Münih karşısında mağlup oldu. Bayern Münih maçında cezalı duruma düşen tecrübeli teknik adam Nenad Bjelica, geçtiğimiz hafta kulübede yer almasa da, Union Berlin taraftarı önünde kazanmayı bildi. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen Union Berlin, bu hafta Leipzig deplasmanında galibiyet arayacak.

Leipzig – Union Berlin Maç Bilgileri

Leipzig – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Mohamed Simakan kart cezalısı. Amadou Haidara ise milli takım kadrosunda. Union Berlin cephesinde ise Josip Juranovic, Kevin Behrens ve Jerome Roussillon’un sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Lukas Klostermann, Castello Lukeba, David Raum, Christoph Baumgartner, Eljif Elmas, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda, Benjamin Sesko.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Vogt, Andras Schafer.

İddaa Tahmini

Leipzig puan kayıplarına son vererek, zirve yarışına yeniden tutunmak istiyor. Union Berlin ise yeni hocasıyla başlayan yükselişini, Leipzig deplasmanında sürdürmek istiyor. Mücadelede iki takımında ilk 45 dakika boyunca birbirlerine geçit vermeyeceğini ve ikinci yarıya eşitlikle başlayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.31

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig ilk yarıyı Lois Openda’nın golüyle 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda Benjamin Sesko farkı 2’ye çıkardı. İç sahada gol yemeden kazanan Leipzig, puan kayıplarına son vermeyi başardı.