Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Kayserispor Bahis Tahmini 03.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Gaziantep FK evinde, Kayserispor’u ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Gaziantep FK ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 2.18, beraberlik 3.68, Kayserispor kazanır ise 4.23 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK 6 Maçtır Kazanamıyor 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Galatasaray deplasmanından eli boş döndü. Arda Kızıldağ’ın kafa golüyle Rams Park’ta 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Maçın son 15 dakikalık diliminde yediği gollerle mücadeleyi 2-1 kaybeden Marius Sumudica’nın öğrencileri düşme hattında yer alıyor. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Kırmızı Siyahlılar bu hafta sonu ise iç sahada Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Ulaş Zengin ve Bryan Acosta sakat. Marko Jevtovic ise kart cezalısı. 

Kayserispor’da Düşüş Devam Ediyor 

Kayserispor Süper Lig’de yeni hocası Burak Yılmaz ile ilk maçına geçen hafta içi çıktı. Sahasında konuk ettikleri Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazanamayan Kayserispor’un 7 maçlık mağlubiyet serisi ise sona erdi. Son 2 aylık dilimde müthiş bir düşüş yaşıyorlar ve düşme hattına yaklaşmaya başladılar. Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta sadece 1 puan alabilen Kayserispor’un bu hafta Gaziantep FK deplasmanında da işi zor. Maç öncesinde Kayserispor’da Stephane Bahoken ve Anhony Uzodimma sakat. Julian Jeanvier ve Majid Hosseini ise milli takım kadrosunda. 

Gaziantep FK – Kayserispor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Ulaş Zengin ve Bryan Acosta sakat. Marko Jevtovic ise kart cezalısı. Kayserispor’da Stephane Bahoken ve Anhony Uzodimma sakat. Julian Jeanvier ve Majid Hosseini ise milli takım kadrosunda. 

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Gaziantep FK Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 2-1 kaybettiler. Son 6 haftadan galibiyet alamadan ayrılan Kırmızı Siyahlılar düşme hattında bulunuyor. Kayserispor’da uzun bir süredir galibiyet alamıyor. Yeni hocası Burak Yılmaz yönetiminde geçen hafta ilk maçına Antalyaspor karşısında çıktılar ve mücadeleyi 1-1’lik beraberlik ile tamamladılar. Kayserispor çok formsuz ve 8 maçtır kazanamıyor. Gaziantep FK’yı saha ve seyirci avantajı ile 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.93

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor’da puan kayıpları devam etti. Gaziantep FK deplasmanında 1-1 berabere kaldılar ve galibiyet hasretleri 9 maça çıktı.