Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir İstanbulspor İddaa Tahmini 03.02.2024

Trendyol Süper Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alan Başakşehir evinde, İstanbulspor karşısında 3 puan arayacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Başakşehir ile İstanbulspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Başakşehir galibiyetine 1.51, beraberlik tercihine 4.37, İstanbulspor galibiyetine ise 7.78 verildiğini görüyoruz.

Piatek Başakşehir’i Sırtladı 

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi dikkat çekici bir galibiyet aldı. Konyaspor deplasmanına konuk olan Başakşehir, 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Piatek’in 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta Başakşehir adına son derece moralli bir hafta geride kaldı diyebiliriz. Süper Lig’de alt sıralardan kurtulan ve üst sıra hedefini devam ettiren Çağdaş Atan’ın öğrencileri bu hafta sonu ise İstanbulspor’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de Patryk Szysz ve Ömer Ali Şahiner sakat olan isimler. 

İstanbulspor Son Sırada 

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Samsunspor karşısında öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri kümede kalma umutlarını son ana kadar sürdürmek istiyor. Son 3 haftada Osman Zeki Korkmaz yönetiminde olumlu sinyaller vermeye başlayan bir İstanbulspor var. Bu hafta konuk olacakları Başakşehir deplasmanında da puan peşindeler. Maç öncesinde İstanbulspor’da Emir Kaan Gültekin kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Başakşehir – İstanbulspor Maç Bilgileri

Başakşehir – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz ve Ömer Ali Şahiner sakat olan isimler. İstanbulspor’da Emir Kaan Gültekin kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Başakşehir geçtiğimiz hafta konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile döndü. İlk yarıyı 2-0 geride kapattıkları maçta Piatek’in golleriyle 3-2 kazandılar. İstanbulspor ise iç sahada konuk ettiği Samsunspor ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Sarı Siyahlılar Süper Lig’de son sırada bulunuyor. Bu hafta konuk olacakları Başakşehir deplasmanında da işleri zor. Başakşehir’in evinde rahat kazanacağını düşünüyorum. İstanbulspor engelini geçmeyi başarırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.51

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir Piatek önderliğinde 3 puanı kaptı. Son sıradaki İstanbulspor’u 2-0 mağlup ettiler.