Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Konyaspor Bahis Tahmini 03.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında Konyaspor deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Ben Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Çaykur Rizespor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Çaykur Rizespor kazanır 1.96, beraberlik 3.71, Konyaspor kazanır ise 4.14 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Puan Alamadı 

Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-0 kaybettiler ve son 5 haftada 3. Kez mağlubiyet yaşadılar. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Karadeniz ekibi ilk 4 umutlarını devam ettirmek istiyor. Bu hafta Beşiktaş ve Trabzonspor’un karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Çaykur Rizespor’un mutlak kazanması gereken bir hafta diyebiliriz. İç sahada Konyaspor’u konuk edecek Çaykur Rizespor’da Ibrahim Olawoyin ve Okechukwu Azubuike sakat olan isimler. 

Konyaspor 3 Maçtır Kazanamıyor 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi sahasında konuk ettiği Başakşehir karşısında dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Başakşehir karşısında 2-0 öne geçtikleri maçta ikinci yarıda yedikleri gollerle 3-2 mağlup oldular. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Konyaspor, yeni hocası Fahrudin Omerovic yönetiminde ilk galibiyetini arıyor. Yeni hocası ile ilk 3 maçta sadece 2 puan toplayabildiler. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor bu hafta Çaykur Rizespor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Bruno Paz kadroda yok. Adil Demibağ sakat. Soner Dikmen ise kart cezalısı.

Çaykur Rizespor – Konyaspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Ibrahim Olawoyin ve Okechukwu Azubuike sakat olan isimler. Konyaspor’da Bruno Paz kadroda yok. Adil Demibağ sakat. Soner Dikmen ise kart cezalısı.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Nelson Oliveira

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Mücadeleyi 4-0 kaybeden Çaykur Rizespor’da moraller bozuk. Konyaspor’da dramatik bir mağlubiyet yaşadı hafta içi. Başakşehir karşısında 2-0 öne geçtikleri maçı 3-2 kaybettiler. Son 3 maçtır kazanamıyorlar. Çaykur Rizespor geçen hafta farklı kaybetti ama iç sahada iyi sonuçlar alıyorlar. İlhan Palut’un ekibinden bu hafta 3 puan bekliyorum. Konyaspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.96

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.