İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Real Sociedad İddaa Tahmini 03.02.2024

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün son maçı. Real Sociedad deplasmanda, lider Girona’nın konuğu olacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Girona ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Girona galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 3.45, Real Sociedad galibiyetinin ise 3.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Girona 14 Maçtır Kaybetmiyor 

Girona’nın La Liga’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Michel’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Celta Vigo deplasmanından 3 puan almayı başardı. Balaidos’da rakibini Portu’n un tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar. Maç fazlasıyla Real Madrid’in 1 puan önünde liderliğini devam ettiren Girona tam 14 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bu sezon La Liga’da tek mağlubiyeti bulunan Girona, Real Madrid’e kaybetmişti. Bu hafta sonu Montilivi’de Real Sociedad’ı konuk edecek Girona’da Juanpe, David Lopez ve Toni Villa’nın  sakatlıkları sürüyor. 

Real Sociedad’dan 1 Puan 

Real Sociedad La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da Rayo Vallecano’yu konuk eden Bask ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Kazanması beklenen maçta 2 puan bırakan Imanol’un ekibi La Liga’da oynadığı son 6 haftada sadece 1 kez kazanabildi. Bu süreçte tek galibiyetini Celta Vigo deplasmanında alabilen Real Sociedad’ın ilk 4 umutları da iyice azalmış durumda. Bu hafta sonu lider Girona’ya konuk olacak Real Sociedad’da Hamari Traore ve Takefuso Kubo milli takım kadrosunda. Ailen Munoz, Martin Merquelanz ve Kieran Tierney ise sakat olan isimler. 

Girona – Real Sociedad Maç Bilgileri

Girona – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Juanpe, David Lopez ve Toni Villa’nın  sakatlıkları sürüyor. Real Sociedad’da Hamari Traore ve Takefuso Kubo milli takım kadrosunda. Ailen Munoz, Martin Merquelanz ve Kieran Tierney ise sakat olan isimler. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

İddaa Tahmini

Girona’nın La Liga’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Girona, mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Portu’nun tek golüyle 3 puanı alan Girona liderliğini de devam ettirdi. Real Sociedad ise geçen hafta Anoeta’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da oynadıkları son 6 maçta sadece 1 galibiyetleri var ve düşüşteler. Girona deplasmanında da işleri zor. Girona’dan evinde galibiyet bekliyorum. Formsuz Real Sociedad’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu:Mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.