İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Barcelona İddaa Tahmini 03.02.2024

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Barcelona deplasmanda, formda Alaves’e konuk olacak. Karşılaşmanın saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Alaves ile Barcelona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Alaves galibiyetine 4.10, beraberlik tercihine 3.70, Barcelona galibiyetine ise 1.90 verildiğini görüyoruz.

Alaves’den Üst Üste Galibiyetler 

Alaves La Liga’da galibiyet serisini devam ettiriyor. Luis Garcia’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Almeria deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibini 3-0 ile geçen Alaves’de yenilmezlik serisi 4 maça çıkmış oldu. Son 4 haftada 10 puan toplayan Alaves’in düşme hattı ile de arayı açtığını belirtelim. Bu hafta sonu ise iç sahada Barcelona’yı konuk edecek olan Alaves sürpriz peşinde. Karşılaşma öncesinde Alaves’de Andoni Gorosabel kart cezalısı. Aleksandar Sedlar ise sakat.

Barcelona Tek Golle Kazandı 

Barcelona, Villarreal mağlubiyetinin ardından Osasuna karşısında 1-0 kazanarak moral buldu. Geçtiğimiz hafta içi sahasında konuk ettiği Osasuna karşısında çok zorlanan Xavi’nin ekibi ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Atletico Madrid’in kazandığı haftada bu kez hata yapmadılar. Vitor Roque’nin tek golüyle 3 puanı alan Barcelona, La Liga’da oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı. Bu hafta sonu Alaves’e konuk olacak Barcelona’da Inigo Martinez, Marcos Alonso, Ter Stegen, Joao Felix, Sergi Roberto, Alejandro Balde, Navi ve Ferran Torres’in sakatlıkları bulunuyor. 

Alaves – Barcelona Maç Bilgileri

Alaves – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Andoni Gorosabel kart cezalısı. Aleksandar Sedlar ise sakat. Barcelona’da Inigo Martinez, Marcos Alonso, Ter Stegen, Joao Felix, Sergi Roberto, Alejandro Balde, Navi ve Ferran Torres’in sakatlıkları bulunuyor. 

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Lamine Yamal, Vitor Roque, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Alaves La Liga’da galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçen hafta Almeria’ya konuk olan Alaves mücadeleyi 3-0 kaznamıştı. La Liga’da oynadığı son 3 maçı da kazanarak geçen Alaves’de moraller yerinde. Barcelona ise zirve yarışından uzaklaştı. Artık ilk 4 için oynayacaklar. Geçen hafta içi Osasuna’yı 1-0 ile geçtiler ama gösterdikleri performans güven vermedi. Barcelona maçın favorisi olsa da, Alaves’in yükselen performansı sebebiyle gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona rahat kazandı. Alaves’i deplasmanda 3-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler.