Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 03.02.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 11 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe deplasmanda, Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Antalyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Antalyaspor kazanır 5.83, beraberlik 4.28, Fenerbahçe kazanır ise 1.63 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.    

Antalyaspor 6 Maçtır Kaybetmiyor

Antalyaspor Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi Kayserispor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçtan da mağlubiyet yaşamadan ayrılan Akdeniz ekibi üst sıra takibini devam ettiriyor. Süper Lig’de Sergen Yalçın’ın göreve gelişinden bu yana 6 hafta geride kaldı ve henüz mağlubiyet yaşamadılar. Bu hafta ise lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Antalyaspor’da Ufuk Akyol’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Fenerbahçe 11 Maçtır Kaybetmiyor 

Fenerbahçe’de yenilmezlik serisi 11 maça çıktı. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de Ankaragücü’nü konuk eden Sarı Lacivertliler mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve liderliğini devam ettirdi. Süper Lig’de ezeli rakibi Galatasaray ile eşit puana sahip olan Fenerbahçe uzun bir süredir lider konumda yer alıyor. Bu sezon sadece 1 maç kaybeden Fenerbahçe, Trabzonspor yenilgisinden bu yana mağlubiyet yüzü görmedi. Geçen hafta Ankaragücü engelini Cengiz Ünder’in attığı gollerle 2-1’lik skorla geçen Fenerbahçe moralli. Antalyaspor deplasmanında da 3 puan hedefleyen Fenerbahçe’de Fred, Rodrigo Becao ve Luan Peres sakat olan isimler. Bright Osayi Samuel ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Antalyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Antalyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Ufuk Akyol’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Fenerbahçe’de Fred, Rodrigo Becao ve Luan Peres sakat olan isimler. Bright Osayi Samuel ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Antalyaspor’da yenilmezlik serisi 6 maça çıktı. Geçen hafta konuk oldukları Kayserispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Antalyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde Süper Lig’de henüz yenilgi yaşamadı. İlk 4 hedefini sürdüren Kırmızı Beyazlılar bu hafta lider Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Fenerbahçe ise liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Kadıköy’de konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ettiler. Süper Lig’de 11 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe bu hafta Antalyaspor deplasmanında da favori taraf. Fenerbahçe 3 puanı alır ve liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe zor bir deplasmanda 3 puan ile döndü. Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.