İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Tottenham İddaa Tahmini 03.02.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçı. Tottenham deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Everton ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 2.72, beraberlik 3.70, Tottenham kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Everton’da Puan Kayıpları 

Everton’da üst üste puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Fulham’a konuk olan Everton mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Sean Dyche’ın öğrencileri düşme hattına gerilemiş durumda. Son dönemde ciddi bir düşüş yaşayan Everton son 3 maçlık süreçte skor dahi üretemedi. Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Everton bu hafta sonu Goodison Park’ta Tottenham’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Everton’da Dele Alli ve Arnaut Danjuma’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Tottenham Zirve Takibinde 

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Brentford’u konuk eden Londra ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alan Ange Postecoglou’nun ekibi zirve takibini devam ettiriyor. Lider Liverpool’un 8 puan gerisindeler. Son 3 haftadan 7 puan çıkartan Tottenham bu hafta sonu Goodison Park’ta Everton’a konuk olacak. Karşılama öncesinde Tottenham’da Giovani Lo Celso, Alejo Veliz, Manor Solomon ve Ryan Sessegnon sakat. Heung Min Son ve Yves Bissouma ise milli takım kadrosunda. 

Everton – Tottenham Maç Bilgileri

Everton – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dele Alli ve Arnaut Danjuma’nın sakatlıkları bulunuyor. Tottenham’da Giovani Lo Celso, Alejo Veliz, Manor Solomon ve Ryan Sessegnon sakat. Heung Min Son ve Yves Bissouma ise milli takım kadrosunda. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Dejan Kulusevski, Richarlison

İddaa Tahmini

Everton geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Fulham deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Sean Dyche’ın ekibi Premier Lig’de oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadı ve düşme hattına geriledi. Tottenham ise çıkışta. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Brentford’u 3-2 ile geçtiler. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Tottenham zirve takibini sürdürüyor. Bu hafta konuk olacakları Everton deplasmanında da favoriler ama kolay bir maç olmayacağı aşikar. Gollere yöneleceğim. Goodison Park’ta 3 gol barajı aşılır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi gollü bir maç oldu. Goodison Park’ta 4 golün atıldığı mücadele 2-2 sona erdi.