İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Almeria Bahis Tahmini 03.02.2024

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında Almeria deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

ValenciaAlmeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Valencia kazanır 1.68, beraberlik 3.95, Almeria kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış.

Valencia Deplasmanda Mağlup 

Valencia La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puansız ayrıldı. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları rakibine 2-0 kaybettiler ve uzun bir aradan sonra yenilgi yaşadılar. La Liga’da 5 maçlık yenilmezlik serisi sonlanan Valencia bu hafta Mestalla’da Almeria ile karşı karşıya gelecek. Taraftarı önünde iyi sonuçlar alan Ruben Baraja’nın ekibi üst üste 6 maçtır Mestalla’da kaybetmiyor. Bu hafta konuk olacakları Almeria karşısında da 3 puan hedefliyorlar. Maç öncesinde Valencia’da Thierry Correira, Andre Almeida ve Sergi Canos’un sakatlıkları sürüyor. Mouctar Diakhaby ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Almeria 22 Maçtır Kazanamıyor 

Almeria’da işler yolunda gitmiyor. Girona ve Real Madrid karşısında gösterdikleri performans ile dikkat çekmişlerdi ve geçen hafta Alaves karşısında sezonun ilk galibiyetini almaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Rakibine iç sahada 3-0 kaybeden Almeria’nın galibiyet hasreti devam etti. La Liga’da üst üste 22 maçtır kazanamayan Gaizka Garitano’nun ekibi bu sezon ligin galibiyeti bulunmayan tek takımı konumunda. Son sıraya demir atan Alaves bu hafta sonu Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak. Maç öncesinde Almeria’da Ibrahima konu ve Luis Suarez sakat olan isimler. 

Valencia – Almeria Maç Bilgileri

Valencia – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Thierry Correira, Andre Almeida ve Sergi Canos’un sakatlıkları sürüyor. Mouctar Diakhaby ise Afrika Kupası kadrosunda. Almeria’da Ibrahima konu ve Luis Suarez sakat olan isimler. 

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

Almeria'nın ilk 11'i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Sergio Calvo, Leo Baptistao

İddaa Tahmini

Valencia geçen hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 kaybeden Ruben Baraja’nın ekibi 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Almeria ise galibiyet hasretini devam ettirdi. İç sahada konuk ettikleri Alaves’e 3-0 kaybettiler ve kazanamama serileri 22 maça çıktı. Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım olan Almeria son sırada. Mestalla’da favori Valencia. Taraftarı önünde rahat bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia son sıradaki rakibi karşısında hata yapmadı. Almeria’yı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.