Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Augsburg Bahis Tahmini 03.02.2023

3 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlayan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

Betelli, Bochum galibiyetine 2.17, beraberliğe 3.74, Augsburg galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Bochum Galibiyet Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 19 haftayı 4 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. 20 puanla ligin 4. sırasında yer alan Bochum, küme düşme hattının 8 puan üzerinde yoluna devam ediyor. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, sezona son derece kötü bir başlangıç yapmasının ardından, son haftalarda yükselişe geçmeyi başardı. 2 hafta önce iç sahada 3. sıradaki Stuttgart’a karşı 1-0’lık galibiyete imza atan Bochum, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Dortmund deplasmanından ise 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Son haftalarda istikrardan uzak kalan ev sahibi, ligdeki en yakın rakibi Augsburg’u mağlup etmek istiyor.

Augsburg Toparlanmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren bir diğer takım ise Augsburg oldu. Küme düşme hattının 9 puan üzerinde yoluna devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada Bayern Münih engeline takıldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Jess Thorup’un öğrencileri, ikinci yarıda rakip fileleri 2 ke havalandırmayı başarmasına karşın, 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Son 6 haftanın 5’inde puan kaybeden konuk ekip, sadece Mönchengladbach’a karşı kazanabildi. Galibiyet almakta zorlanan Augbsurg, kalesinde 36 gole engel olmayı başaran konuk ekip, rakip fileleri ise 28 kez havalandırabildi. Sezonun ilk yarısında Bochum ile 2-2 berabere kalan Augsburg, iç sahada yapamadığını deplasmanda yapmak ve kazanarak düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Bochum – Augsburg Maç Bilgileri

Bochum – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Mohammed Tolba’nın sakatlığı devam ederken, Takuma Asono ise milli takımına gitti. Augsbug cephesinde ise Raphael Framberger’in sakatlığı devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Keven Schlotterbeck, Maximilian Wittek, Bernardo, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Antwi-Adjej, Philipp Hofmann.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Bochum ve Augsburg, bu hafta kazanarak düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak istiyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Moritz Broschinski ve Ermedin Demirovic’in karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Bochum ve Augsburg haftayı 1’e puanla kapatırken, iki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.