Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 03.02.2023

3 Şubat Cumartesi akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:30.

Betelli, Köln galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.49, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 2.31 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Köln Zor Günler Geçiriyor

Köln cephesinde Timo Schultz hamlesine rağmen, puan kayıpları ve küme düşme tehlikesi devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta Steffen Baumgart yönetiminde mücadele veren ev sahibi, 2 galibiyet, 4 berberlik, 10 mağlubiyetle düşme hattının içerisinde yer aldı. 3 hafta önce kötü gidişata çare olarak Timo Schultz’u getire Köln, Heidenheim ve Wolfsburg karşısında sahadan beraberliklerle ayrılırken, iç sahada konuk ettiği Dortmund karşısında ise 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ligin Play Out hattında yer alan Köln, kalesini tam 32 gole kapatamazken, rakip fileleri ise sadece 12 kez havalandırabildi. Darmstadt 98 ve Mönnchengladbach karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Köln, bu hafta taraftarı önünde Frankfurt’u konuk edecek.

Eintracht Frankfurt Üst Sıraları Bırakmıyor

Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Köln deplasmanına konuk olacak olan Eintracht Frankfurt, son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor. 4 haftadır namağlup bir performans grafiği sergileyen Dino Toppmöller’in öğrencileri, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Üst sıraları bırakmayan Frankfurt, 19 haftalık fikstürden ise 8 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyetle 31 puan toplamayı başardılar. Kalesinde 22 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 30 kez havalandırmayı başardı. Son 4 haftada Mönchengladbach, Leipzig ve Mainz 05’i mağlup etmeyi başaran Frankfurt, sadece Darmstadt 98 karşısında puan kaybı yaşadı. Öne geçtiğimi maçta skoru korumayı başarmayan ve puan kaybeden Frankfurt, geçtiğimiz hafta iç sahada Mainz 05’e karşı kazanarak, yeniden yükselişe geçti.

Köln – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Köln – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Luca Waldschmidt, Mark Uth ve Davie Selke’nin sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise William Pacho kart cezalısı.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Hugo Larsson.

İddaa Tahmini

Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son 4 hafta maç kaybetmezken, 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Köln ise son 6 haftanın tamamında puan kaybederek, Play Out hattın geriledi. Frankfurt’un deplasmanda etkisini sürdüreceğini ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.31

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln taraftarı önünde fırsatları iyi değerlendirdi. Mücadeleyi 9 kişiyle tamamlamak zorunda kalan Frankfurt karşısında kalesini gole kapatan ve 2 golle 3 puanı alan Köln, Bundesliga sahnesinde 6 maç sonra galip gelmeyi başardı.