sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.02.2024

4 Şubat Pazar akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Leipzig – Union Berlin: İY 0, 2.31 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 4 Şubat Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 20. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Leipzig, erken yenilen golün ardından önemli hatalar yaptı. Erken yenilen gol ev sahibinde planları bozarken, karşılaşmadan 5-2’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Savunma son haftalarda önemli zafiyetler gösterirken, Leipzig 3 maçtır Almanya Bundesliga’da mağlubiyetlerden kurtulamıyor. İç sahada Frankfurt’a karşı maç boyunca üstün bir futbol sergilemelerine karşın, tek ve ilk isabetli şutta mağlubiyet golünü yediler. Bayer Leverkusen karşısında ise lidere sezonun ilk mağlubiyetini tattırmaya çok yaklaşan Leipzig, skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftada oyun etkisi devam etmesine karşın, Leipzig mağlubiyetlerden bir türlü kurtulamadı. Bu hafta sahasında Union Berlin’i konuk edecek olan Leipzig, iç saha galibiyetiyle toparlanmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında Benedict Hollerbach attı, Union Berlin taraftarı önünde kazanarak, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e yükseltti. Bildiğimiz gibi konuk ekip sezonun ilk yarısında zor anlar yaşadı ve düşme hattından kurtulamadı. İlk 11 haftada 9 kez mağlubiyet yaşayan Union Berlin’de, göreve gelen Nenad Bjelica kötü gidişata son verdi. Son 6 hafta yeni hocasıyla 3 galibiyet, 1 berberlik, 2 mağlubiyete imza atan konuk ekip, sadece Bochum ve Bayern Münih karşısında mağlup oldu. Bayern Münih maçında cezalı duruma düşen tecrübeli teknik adam Nenad Bjelica, geçtiğimiz hafta kulübede yer almasa da, Union Berlin taraftarı önünde kazanmayı bildi. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen Union Berlin, bu hafta Leipzig deplasmanında galibiyet arayacak. Leipzig puan kayıplarına son vererek, zirve yarışına yeniden tutunmak istiyor. Union Berlin ise yeni hocasıyla başlayan yükselişini, Leipzig deplasmanında sürdürmek istiyor. Mücadelede iki takımında ilk 45 dakika boyunca birbirlerine geçit vermeyeceğini ve ikinci yarıya eşitlikle başlayacağını düşünüyoruz.

İnter – Juventus: Juventus 0.5 ÜST, 1.49 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 15 haftadır mağlup olmayan lider İnter, 17 maçtır namağlup ilerleyen liderin en yakın takipçisi Juventus, 4 Şubat Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. Derbi heyecanı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Süper Kupa zaferinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fiorentina’yı deplasmanda mağlup etmeyi başaran İnter, 1 maç eksiğe rağmen liderlik koltuğunu Juventus’un ellerinden geri almayı başardı. 1 puan farkla liderliğine devam eden Simone Inzaghi ve öğrencileri, 15 maçtır ligde mağlubiyet yüzü görmüyor. Son 15 haftayı 12 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktılar. Ligde bu sezon ev sahibini mağlup edebilen tek takım ise Sassuolo oldu. Monza deplasmanında alınan 5-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Fiorentina karşısında kazanmaya devam ettiler. Rakip fileleri tam 50 kez havalandıran İnter, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. Ligin en iyi gol istatistiklerine sahip olan ev sahibi, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Juventus ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda kritik bir viraja gelen İnter, derbiyi kazanarak puan farkını açmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta 10 kişiyle Empoli’ye karşı üstünlük kuramayan Juventus, liderlik koltuğunda sadece 1 hafta oturdu. Maç fazlasıyla İnter’i geçmeyi başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, Empoli karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, maç fazlasına rağmen liderin 1 puan gerisine düştü. Tam 17 haftadır ligde maç kaybetmeyen JUVE, 13 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. Avrupa’dan aldığı men cezasının ardından rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren konuk ekip, 22 maçın 21’inde skor üretmeyi başardı. Dusan Vlahovic son haftalarda takımının yenilmezlik serisini sürdürmesinde başrol oynadı. İnter derbisinde galibiyete ihtiyacı olan Juventus, bu sezon sadece Sassuolo deplasmanından mağlubiyetle döndü. Kıyasıya bir şampiyonluk yarışının içerisinde yer alan konuk ekip, lider İnter’i yakalama şansını kaçırmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde zirveyi bırakmayan İnter, en yakın takipçisi Juventus’u konuk ediyor. 15 maçtır kaybetmeyen İnter ve 17 haftadır namağlup ilerleyen Juventus’un mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. Lideri yakalamak isteyen Juventus, deplasmanda kazanmak zorunda. Dusan Vlahovic’in müthiş performansı son maçlara damga vururken, Juventus lider karşısında skor üretmeyi başaracaktır.

Brest – Nice: KGVAR, 1.79 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de haftanın öne çıkan karşılaşmasıyla karşınızdayız. 4 Şubat Pazar akşamı sahne alacak mücadelede, Brest ile Nice karşı karşıya gelecek. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan iki takımın mücadelesi, Türkiye saati ile 19:05’te başlarken, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde Brest rüzgarı esmeye devam ediyor. Tam 8 haftadır bileği bükülmeyen ev sahibi, geçtiğimiz hafta seriyi lider PSG’ye karşı deplasmanda sürdürmeyi başaradı. Eric Serge Roy yönetiminde sezona müthiş bir giriş yapan Brest, etkisin son haftalarda sürdürüyor. Geçen hafta lider karşısında devre arasına 2-0 geride girmelerine rağmen, mücadeleden vazgeçmediler. İkinci yarıda Mahdi Camara ve Mathias Pereira Lage’in goleriyle eşitliği sağlayan ve sahadan 1 puanla ayrılan Brest, yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı. PSG deplasmanı öncesinde üst üste 4 galibiyete imza atan ev sahibi, 19 haftalık fikstürde ise 10 galibiyet, 5 beraberlikle 35 puan toplamayı başardı. Lider ile arasında 12 puan fark bulunan Brest, bu hafta Nice’ı mağlup ederek, 2. sırada yer almak istiyor. Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Nice, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Metz’e karşı aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte, liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaştı. PSG’nin puan kaybettiği haftada kazanan konuk ekip, farkı 9’a indirmeyi başardı. İlk 13 hafta namağlup performansıyla liderlik ipini göğüsleyen Francesco Farioli ve öğrencileri, son 6 haftada ise 3 kez mağlup oldu. Dış sahada sırasıyla Nantes, Le Havre ve Rennes’e karşı kaybettiler. İç sahada ise Nice’ı mağlup edebilen olmadı. Evinde çıktığı 10 maçtan 7 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan konuk ekip, zirve yarışına iç saha etkisiyle tutunmaya devam ediyor. Bu hafta Brest deplasmanına konuk olacak olan Nice, 2. sıradaki yerini korumak ve zirveyle puan farkını korumak için sahaya çıkıyor. 3 puan önünde yer aldığı Brest’e karşı deplasman kabusuna son vermek istiyorlar. Fransa Ligue 1’de ilk 19 hafta itibariyle, liderin puan farkını açmasına izin vermeyen Brest ve Nice karşı karşıya geliyor. Kazanan zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam edecek. Dev maç öncesi iki takımda sezon boyunca gösterdiği mücadeleyle, bu maçtan galibiyet çıkarabilecek güçte olduğunu gösterdi. Hata yapmak istemeyen tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.16

Bets10 Bahis Oranı: 153.00