İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Atletico Madrid İddaa Tahmini 04.02.2024

İspanya La Liga’da Madrid derbisi heyecanı yaşanacak. Atletico Madrid deplasmanda, lider Real Madrid’e konuk olacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ile Atletico Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 1.78, beraberlik tercihine 3.95, Atletico Madrid galibiyetine ise 4.45 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 1 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Real Madrid Liderliğe Yükseldi 

Real Madrid’in La Liga’da galibiyet serisi devam ediyor. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Alfonso Perez’de konuk olduğu Getafe’yi 2-0 ile geçmeyi başardı. Joselu’nun attığı gollerle altın değerinde bir 3 puan elde eden Real Madrid, eksik maçını tamamladı ve La Liga’da liderliğe yükseldi. Ligin yeni lideri Real Madrid’in Girona’nın 2 puan önüne geçtiğini de belirtelim. Bu hafta sonu ise Madrid derbisinde Atletico Madrid’i konuk edecekler. Bernabeu’da oynanacak maçın favorisi olan Real Madrid’de David Alaba, Thibaut Courtois, Eder Militao ve Antonio Rüdiger’in sakatlıkları devam ediyor. 

Atletico Madrid Evinde Kazandı 

Atletico Madrid La Liga’da ilk 4 iddiasını sürdürüyor. Lider Real Madrid’in 10 puan gerisindeler ve şampiyonluk şansları pek kolay gözükmüyor. İlk 4’ün daha gerçekçi bir hedef olduğunu söyleyebiliriz Atletico Madrid adına. Geçtiğimiz hafta içi Wanda Metropolitano’da Rayo Vallecano’yu konuk eden Atletico Madrid sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Son 2 maçını kazanarak geçen Diego Simeone’nin ekibinde moraller yerinde. Bu sezon Real Madrid’i mağlup eden takım olan Atletico Madrid, bu kez Bernabeu’da rakibini mağlup ederek 3 puan almayı hedefliyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Cesar Azpilicueta, Thomas Lemar ve Jose Gimenez’in sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Madrid – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de David Alaba, Thibaut Courtois, Eder Militao ve Antonio Rüdiger’in sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de Cesar Azpilicueta, Thomas Lemar ve Jose Gimenez’in sakatlıkları sürüyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Jude Bellingham, Joselu

Atletico Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Real Madrid La Liga’da galibiyet serisini devam ettirdi. Geçtiğimiz hafta içi Getafe deplasmanında 2-0 kazanan Real Madrid, La Liga’nın yeni lideri oldu. La Liga’da son 6 maçını kazanan Ancelotti’nin ekibi bu hafta Madrid derbisinde Atletico Madrid ile karşılaşacak. Atletico Madrid ise La Liga’da son 2 maçını kazanarak geçti. Granada ve Rayo Vallecano galibiyetleri ile ilk 4 umutları devam etti. Madrid derbisinde favori Real Madrid. Ancelotti’nin öğrencileri taraftarı önünde kazanarak liderliğini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid son saniyelerde yıkıldı. Bernabeu’da konuk ettikleri Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldılar.