İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Getafe İddaa Tahmini 04.02.2024

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdürmek isteyen Real Betis iç sahada, Getafe’yi ağırlayacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Betis ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Betis kazanır 1.95, beraberlik 3.35, Getafe kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.   

Real Betis’de İlk 5 Umutları

Real Betis La Liga’da ilk 5 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mallorca’ya konuk olan Real Betis, ilk yarının son dakikasında bulduğu tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Zor bir deplasmandan 3 puan ile dönen Real Betis son 3 haftada 2. galibiyetini aldı. Bu hafta sonu ise Benito Villamarin’de konuk edecekleri Getafe karşısında da maçın favorisiler. İç sahada iyi sonuçlar alan Real Betis’de bu hafta Youssouf Sabaly, Claudio Bravo, Marc Roca, Marc Bartra ve Guido Rodriguez sakat olan isimler.

Getafe’de Beklenen Ayrılık Gerçekleşti

Getafe La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Real Madrid’e 2-0 kaybettiler. Güçlü rakibine karşı direnemeyen Jose Bordalas’ın ekibi son 5 haftada 4. kez puan kaybı yaşadı. Son dönemde iyi sonuçlar alamayan Getafe’de golcü Enes Ünal’da takımdan ayrıldı. Getafe’nin bu hafta işi son derece zor olacak. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Betis – Getafe Maç Bilgileri

Real Betis – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de bu hafta Youssouf Sabaly, Claudio Bravo, Marc Roca, Marc Bartra ve Guido Rodriguez sakat olan isimler. Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Borja Mayoral

İddaa Tahmini

Real Betis geçen hafta Mallorca deplasmanına konuk oldu ve rakibini 1-0 mağlup etti. İlk 6 yolunda önemli bir galibiyet alan Real Betis’de moraller yerinde. Bu hafta konuk edecekleri Getafe karşısında da favoriler. Getafe ise geçen hafta Real Madrid’e direnemedi. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-0 kaybettiler. Bu hafta işleri yine zor. Benito Villamarin’de Real Betis’i 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkarttı. Getafe ile 1-1 berabere kaldılar .