İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Celta Vigo İddaa Tahmini 04.02.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna iç sahada, Celta Vigo ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 18.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

OsasunaCelta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Osasuna kazanır 2.35, beraberlik 3.20, Celta Vigo kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Barcelona Deplasmanında Direnemediler 

Osasuna La Lig’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Barcelona deplasmanına konuk olan Osasuna karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 10 kişi kaldıkları maçta iyi de mücadele ettiler ama puan alamadılar. La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Jagoba Arrasate’nin ekibi bu hafta sonu El Sadar’da Celta Vigo’yu konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Osasuna, El Sadar’da son dönemde kolay kolay kaybetmiyor. Taraftarı önünde oynadıkları son 5 maçta 11 puan topladıklarını belirtelim. Maç öncesinde Osasuna’da Unai Garcia kart cezalısı. 

Celta Vigo’da Puan Kayıpları 

Celta Vigo La Liga’da kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da Girona’yı konuk eden Celta Vigo mücadeleyi 1-0 kaybetti. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Rafael Benitez’in öğrencileri düşme hattına yaklaşmış durumda. Cadiz’in sadece 1 puan üzerindeler. Teknik direktör Rafael Benitez için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Celta Vigo’nun bu hafta Osasuna deplasmanında da işi zor. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Williot Swedberg ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Osasuna – Celta Vigo Maç Bilgileri

Osasuna – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Unai Garcia kart cezalısı. Celta Vigo’da Williot Swedberg ve Joseph Aidoo’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

İddaa Tahmini

Osasuna La Liga’da geçen hafta Barcelona deplasmanına konuk oldu. 1-0 kaybetmelerine rağmen iyi direnç gösterdiler. 3 maç aradan sonra kaybeden Arrasate’nin öğrencileri bu hafta Celta Vigo’yu ağırlayacak. Celta Vigo’da ise galibiyet hasreti sürüyor. Geçen hafta Balaidos’da lider Girona’yı konuk ettiler ve rakibine 1-0 mağlup oldular. Son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Celta Vigo düşme hattına yakın. Osasuna favori taraf. İç sahada konuk edecekleri Celta Vigo’yu mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.06

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo sürpriz yaptı. El Sadar’da konuk oldukları Osasuna’yı 3-0 ile geçtiler.