sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 04.02.2024

İddaa fikstüründe 4 Şubat Pazar akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Wolfsburg – Hoffenheim: KGVAR, 1.37 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Wolfsburg evinde Hoffenheim’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 20. hafta mücadelesi, 4 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadelenin, yayın ekranları ise beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Almanya Bundesliga’da ilk 19 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, Ole Werner yönetiminde galibiyet almakta zorlanıyor. 19 haftayı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktılar. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 6 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran Wolfsburg, son 13 haftada ise sadece Leipzig ve Darmstadt 98’i mağlup edebildi. Son 4 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, iç sahada alınan Bayern Münih mağlubiyetinin ardından, Mainz 05, Hiedenheim ve Köln karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. Ev sahibi bu hafta Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’nın ilk haftalarında gösterdiği etkinin çok uzağında. Pellegrino Matarazzo önderliğinde ilk 7 haftadan 5 kez galip çıkmayı başaran konuk ekip, son 12 haftanın ise 10’unda puan kaybetti. Üst sıralardan adım adım uzaklaşmaya başlayan Hoffenheim, 5 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Leipzig, Bayern Münih ve Freiburg karşısında sahadan mağlubiyetlerle ayrılan konuk ekip, Darmstadt 98 ve Heidenheim karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Son hafta Heidenheim ile iç sahada berabere kalan Hoffenheim, 25 puanla 8. sıraya kadar geriledi. Bu sezon çıktıkları 19 maçın 15’inde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Skor üretmekte zorlanmayan konuk ekip, kalesini gole kapatmakta ise fazlasıyla zorlandı. Bu hafta Wolfsburg deplasmanında izleyeceğimiz Hoffenheim, sezonun ilk yarısında rakibini mağlup etmeyi başarmıştı. Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısı hem Wolfsurg hem de Hoffenheim adına iyi başlamadı. Puan kayıplarına son vermek isteyen taraflar, bu hafta birbirlerini mağlup edebilmek için sahaya çıkıyor. İki takımında zorlu maçta skor üreteceğini düşünüyoruz.

Atalanta – Lazio: İY 0, 1.86 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 4 Şubat Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Atalanta’nın evinde Lazio’yu konuk edeceği zorlu mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Udinese’yi sahasında konuk eden Atalanta, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Galibiyeti getiren goller Aleksey Miranchuk ve Gianluca Scamacca’dan gelirken, iki golünde asistini Charles De Ketelaere yaptı. Son haftalarda hem hücum hem de savunmada sergilediği müthiş performanslarla dikkat çeken Atalanta, 4 maçtır kaybetmiyor. Son 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, 3 maçta da kalesini gole kapattı. Son 2 hafta Frosinone ve Udinese karşısında toplamda 7 golle kazanan Atalanta, kalesinde ise 180 dakikadır gole geçit vermiyor. 21 hafta sonunda 36 puanla 4. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta Lazio ile karşı karşıya gelecek. Atalanta ezeli rakibinin karşısına formunun zirvesinde çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Napoli karşısına çıkan Lazio, galibiyet serisini ezeli rakibine karşı sürdürmeyi başaramasa da, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarmayı başardı. Empoli, Frosinone, Udinese ve Lecce karşısında üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, bu sezon ilk kez 5 maçtan mağlubiyet almadan çıkmayı başardı. Formunun zirvesine çıkan Lazio, bu hafta Atalanta deplasmanında galibiyet arayacak. 34 puanl ligin 7. sırasında yer alan Maurizio Sarri ve öğrencileri, kazanarak üst sıralara yetişmek istiyor. Son 5 haftada kalesinde sadece 2 gole izin veren Lazio, rakip fileleri ise 8 kez havalandırdı. Sezonun ilk yarısında Atalanta engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, bu kez ezeli rakibini deplasmanda mağlup etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde hem Atalanta hem de Lazio yükselişe geçti. Son haftalarda adlığı iyi sonuçların yanı sıra, savunma başarısıyla da öne çıkan iki ezeli rakip, bu hafta galibiyet arayacak. İyi savunma performansları sergileyen tarafların, ilk yarıda birbirlerine geçit vermeyeceğini düşünüyoruz.

Lyon – Marsilya: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Lyon ile Marsilya, 4 Şubat Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1’in 20. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Lyon küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Fransa Ligue 1’de sezona tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan ev sahibi 3. teknik adam hamlesine rağmen, düşme hattından uzak kalamadı. Piere Sage göreve geldikten sonra 2 hafta mağlubiyetlerine devam eden Lyon, Toulouse, Monaco ve Nantes’i mağlup ederek kabustan uyandı. Sezon başından beri kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibi, 3 maç boyunca kalesini gole kapatmayı başardı. Son 2 haftada mağlubiyetlerine kaldığı yerden devam ede Lyon cephesinde, yeniden savunma zafiyetleri öne çıktı. Le Havre ve Rennes karşısında skor üretmeye devam eden ev sahibi, kalesinde ise 3’er gole engel olamadı. Play Out hattından kurtulmak isteyen Lyon, bu hafta Marasilya’ya karşı galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 8 hafta Marsilya’yı mağlup edebilen olmadı. 4 galibiyet, 4 beraberlikle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gennaro Gattuso ve öğrencileri, 4 maçlık galibiyet serisinin ardından, son 3 haftada Montpellier, Strasbourg ve Monaco ile berabere kaldı. 3 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran Marsilya, kalesini ise gole kapatamadı. Geçtiğimiz hafta 11. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Monaco karşısında, 2 kez geriden gelerek skoru eşitlemeyi başardılar. 19 hafta sonunda 29 puanla ligin 7. sırasında kendisine yer bulan Marsilya, 3 haftadır beraberliklerle sahadan ayrılmasına karşın, son 8 haftalık form grafiğiyle rüştünü ispatladı. Konuk ekip bu hafta sezonun ilk yarısında 3-0’lık skorla mağlup ettiği Lyon karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini atlatmak isteyen Lyon, kalesini gole kapatmakta uzun süredir zorlanıyor. Marsilya ise 8 maçtır mağlup olmadı ve üst sıralarda yer aldı. Konuk ekipte son 3 haftada kalesini gole kapatamadı. İki ezeli rakibin mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.89

Bets10 Bahis Oranı: 5.39