sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 04.02.2024

İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 kapsamında 4 Şubat Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Torino – Salernitana: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; 4 Şubat Pazar günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Salernitana karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftasında Cagliari deplasmanına konuk olan Torino, fişi ilk yarıdan çekti. Karşılaşmanın ilk yarısını Duvan Zapata ve Samuele Ricci ikilisini golleriyle 2-0 önde kapatan ev sahibi, ikinci yarıda ise rakibine sadece 1 gol şansı verdi. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta maç kaybetmeyen Ivan Juric’in öğrencileri, Napoli ve Cagliari karşısında kazanırken, Genoa ile golsüz berabere kaldı. Torino sadece son 3 haftalık fikstürde değil, son 12 haftalık fikstürde de iyi sonuçlara imza attı. 12 haftada sadece Fiorentina ve Bologna deplasmanlarından mağlup dönen ev sahibi, iç sahada 5 maçtır kaybetmiyor. Bu hafta taraftarları önünde ligin en alt sırasındaki Salernitana’yı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında Salernitana’ya karşı deplasmanda 3-0’lık net bir galibiyete imza atmışlardı. Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamazken, en alt sırada kalmaya devam etti. İlk 22 haftayı 2 galibiyet, 6 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en kötü performansını sergileyen konuk ekip, 22 maç sonunda kalesinde 44 gole engel olmazken, rakip fileleri ise sadece 19 kez havalandırabildi. Kötü gidişata çare olarak göreve gelen Filippo Inzaghi, puan kayıplarına henüz çare olamadı. Ligin uzak ara en kötü savunma performansını sergileyen Salernitana, 4 maçlık fikstürde sırasıyla Juventus, Napoli, Genoa ve Roma’ya karşı mağlup oldu. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 6’ya yükselirken, konuk ekip sergilediği futbol ve aldığı sonuçların ardından, toparlanmak adına güven vermekten çok uzak kaldı. İtalya Serie A Ligi’de 3 haftadır mağlup olmayan, son 12 haftada ise sadece 2 kez mağlup olan Torino, üst sıraları bırakmıyor. Bu hafta iç sahada Salernitana karşısına çıkacak olan Ivan Juric’in öğrencileri, seriyi 3 puanla sürdürecektir.

Napoli – Hellas Verona: H1, 1.70 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; Napoli sahasında Hellas Verona’yı konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 23. hafta mücadelesi, 4 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Napoli’de kötü gidişat devam ediyor. İtalya Kupası’na veda eden Napoli, Süper Kupa finalinde ise İnter’e karşı kaybetti. İki kulvarda birden veda etmekten kurtulamayan ev sahibi, bu sezon en iyi performansını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdi ve Son 16 biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta bittiğinde lider ile arasında 22 puan fark var. Walter Mazzarri hamlesi kötü gidişata çare olmazken, teknik adam değişikliğine rağmen üst sıralara yetişmeyi başaramayan Napoli, bu hafta Hellas Verona’yı sahasında konuk edecek. Geçen hafta Atalanta derbisinden golsüz beraberlikle dönen ev sahibi, son 5 haftanın 4’ünde puan kaybetti. Sezonu ilk yarısında Hellas Verona’ya karşı 3-1’lik galibiyet aldıklarını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta Napoli deplasmanına konuk olacak olan Hellas Verona, dış sahada 10 maçtır kazanamıyor. 11 deplasman maçında ise sadece Empoli’yi mağlup edebildiler. Ligin en kötü savunma performanslarından birini sergileyen Marco Baroni ve öğrencileri, genel performans grafiğiyle ise küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 21 haftayı 4 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, küme düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor. Deplasmanda alınan 2-1’lik Roma mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Frosinone ile 1-1 berbere kaldılar. 2 haftada 5 puan kaybeden konuk ekipte, kötü gidişat devam ediyor. Üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı olan Napoli, deplasmanda ligin en kötü performanslarından birini sergileyen Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek. Napoli’nin iç sahada zorlanmadan kazanacağını düşünüyoruz.

Reims – Toulouse: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; 4 Şubat Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims ile Toulouse karşı karşıya geliyor. Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan Reims, ilk 19 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakırken, 30 puanla ligin 6. sırasında yer aldı. Son 3 haftalık fikstürde yükselişe geçen William Still’in öğrencileri, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Le Havre Monaco karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Reims, 2 haftada rakip fileleri 4 kez havalandıran Reims, geçtiğimiz hafta Nantes karşısında skor üretemedi ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Son 3 haftada kalesini 2 kez gole kapatmayı başaran ev sahibi, 19 hafta sonunda ise kalesinde 24 gole izin vererek, ligin iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Reims bu hafta iç sahada Toulouse’a karşı galibiyet arayacak. Ev sahibi seriyi sürdürmek istiyor. Toulouse, Fransa Ligue 1’de küme düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Carles Martinez yönetiminde ilk 19 hafta itibariyle galibiyet almakta zorlanan konuk ekip, 19 haftanın 16’sında puan kayıplarına engel olamadı. 10 hafta boyunca devam eden puan kayıplarının ardından, 2 hafta önce Metz deplasmanında galibiyet hasretine son vermeyi başaran Toulouse, 10 kişi kalan rakibine karşı aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Lens’e karşı 2-0’lık skorla mağlup oldu. Puan kayıplarına kaldığı yerden devam eden konuk ekip, bu hafta ise Reims deplasmanında galibiyet arayacak. Küme düşme hattından uzak kalmak için galibiyete ihtiyaçları var. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır maç kaybetmeyen Reims, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Ev sahibi bu hafta ligde zor günler geçiren ve maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Toulouse karşısında, seriyi 3 puanla taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.57

Bets10 Bahis Oranı: 5.97