sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 04.02.2024

Fransa Ligue 1’de 20. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 4 Şubat Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Lille – Clermont: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Lille sahasında Clermont’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 20. haftası kapsamında 4 Şubat Par akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak zorlu mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lille, Fransa Ligue 1’de 6 maçtır iç sahada maç kaybetmezken, son 13 haftalık fikstürde ise sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Paulo Fonseca’nın öğrencileri, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. 10 maçlık yenilmezlik serisi ev sahibi adına Strasbourg deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle son bulurken, Lille son 2 haftadan 4 puan toplamayı başardı. İç sahada Lorient’e karşı alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimi hafta 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele ettikleri Montpellier deplasmanından golsüz beraberlikle döndüler. 32 puanla ligin 5. sırasında yer alan Lille, bu hafta iç sahada Clermont’a karşı galibiyet arayacak. Ev sahibi kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in son 2 haftasından alınan 4 puan, Clermont’un düşme potasından kurtulması için yeterli olmadı. Fransa Ligue 1’de üst üste 6 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, Nantes deplasmanından aldıkları 2-1’lik galibiyetle, puan kayıplarına dur demeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta ise Strasbourg ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. En alt sırada yer alan Lorient’in ardından, ilk 19 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Clermont, bu hafta seriyi Lille deplasmanında sürdürmek istiyor. 19 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Pascal Gastien’in öğrencileri, kalesinde 28 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise 14 kez havalandırabildi. Kümede kalma savaşı devam eden Clermont, sezonun ilk yarısında bu hafta karşı karşıya geleceği Lille ile iç sahada golsüz berabere kalmıştı. Lille üst sıraları bırakmıyor. Fransa Ligue 1’de uzun süredir kolay maç kaybetmeyen ev sahibi, ligin formda takımları arasında yer almayı başardı. Bu hafta küme düşme hattında yer alan Clermont karşısında iç saha avantajını iyi değerlendireceklerini ve sahadan 3 puanla ayrılacaklarını düşünüyoruz.

Monaco – Le Havre: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.49 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 4 Şubat Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Monaco ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Monaco cephesinde eksikler dikkat çekerken, Adi Hütter ve öğrencileri 2 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Monaco, son haftalarda sakat ve cezalıların yanı sıra, milli takım kadrosuna giden oyuncularının yokluğunda, puan kayıplarını arttırdı. Reims’e karşı iç sahada alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Marsilya ile deplasmanda 2-2 berabere kaldılar. Ezeli rakibi karşısında 2 kez öne geçmeyi başaran Monaco, 9 kişiyle tamamladığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Zirveyle arasında 10 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta Le Havre karşısında galibiyet arayacak. Ligin 4. sırasında yer alan Monaco, 19 maçta 36 gol bulmayı başarırken, kalesinde 27 gole engel olamadı. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, ilk 19 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakırken, 23 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Luka Elsner’in öğrencileri, son haftalarda kolay kolay maç kaybetmedi. 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Sadece 10 kişi kaldığı Reims deplasmanında mağlubiyet alan Le Havre, galibiyetlerini ise Nice ve Lyon’a karşı 3-1’lik skorlarla aldı. Son 4 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. 23 puanla ligin 11. sırasında yer alan Le Havre, düşme hattının 7 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son maçta Lorient’e karşı 1-0’lık üstünlüğünü koruyamayan konuk ekip, son 5 dakikada bulduğu 2 golle, sahadan 1 puan aldı. Fransa Ligue 1’in son haftalarında artan puan kayıplarına rağmen, Monaco zirve takibini sürdürüyor. Lider ile arasındaki puan farkını daha fazla açılmasını istemeyen Monaco, bu hafta iç sahada Le Havre’yi mağlup etmeyi başaracaktır.

Metz – Lorient: KGVAR, 1.87 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 19 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Metz ve Lorient, 4 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi futbol severler beIN CONNECT ekranlarından canlı izleme şansına sahip. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Metz, Fransa Ligue 1’de zor günlerden geçiyor. Son 6 haftanın tamamında mağlubiyet yaşayan Laszlo Bölöni’nin öğrencileri, adım adım küme düşme hattına yaklaştı. Son 6 haftada sırasıyla Lille, Brest, Montpellier, PSG, Toulouse ve Nice’a karşı mağlubiyetler alan Metz, kalesinde 9 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Son haftaların en zayıf performanslarından birini sergileyen ev sahibi, 19 haftadan 4 galibiyet çıkarırken, 15 maçta puan kayıplarına engel olamadı. Bu hafta en alt sırada yer alan Lorient’e karşı evinde galibiyet arayacak olan Metz, sezonun ilk yarısında rakibini 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Le Havre’yi iç sahada konuk eden Lorient, 9 maç sonra galibiyete ilk kez bu kadar yaklaşırken, son dakika golüyle skoru koruyamadı ve karşılaşma 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Savunmada gösterdiği zafiyetleri bu kez hücum hattındaki etkisiyle telafi etmeyi başaran Lorient, galibiyet hasretinin 10 haftaya çıkmasıyla birlikte, en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Regis Le Bris önderliğinde zor günler geçiren Lorient, son 10 haftalık fikstürü 7 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. 19 haftalık fikstürden ise sadece 2 galibiyet çıkarabildiler ve geri kalan 17 haftada puan kayıpları devam etti. Kalesini 19 maç sonunda 41 gole kapatmayı başaramayan Lorient, rakip fileleri ise 21 kez havalandırabildi. Lige tutunmakta zorlanan Lorient, bu hafta en yakın rakiplerinden Metz karşısında galibiyet arayacak.Fransa Ligue 1’de son haftaların en zayıf halkaları arasında yer alan Metz ve Lorient, 20. haftada kozlarını paylaşıyor. Maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanan iki takımda, güven vermekten çok uzakta. Mücadelede Metz ve Lorient’in karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.08

Bets10 Bahis Oranı: 4.44