İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Manchester City İddaa Tahmini 05.02.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Manchester City deplasmanda, Brentford ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Brentford ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Brentford galibiyetine 7.60, beraberlik tercihine 5.20, Manchester City galibiyetine ise 1.41 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Brentford Alt Sıralada 

Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Tottenham deplasmanına konuk olan Thomas Frank’ın ekibi mücadeleyi 3-2 kaybetti. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve haftayı puansız kapattılar. Premier Lig’de oynadığı son 7 maçta 6 mağlubiyet alan Brentford alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Düşme hattındaki Everton’ın sadece 3 puan üzerindeler. Bu hafta ise Manchester City’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Frank Onyeka, Yoane Wissa, aman Ghoddos ve Kim Ji Soo milli takımda yer alıyor. Bryan Mbeumo, Aaaron Mickey ve Kevin Schade ise sakat olan isimler. 

Manchester City 4 Maçtır Kazanıyor 

Manchester City Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğmiiz hafta Etihad’da konuk ettiği Burnley’i 3-1 ile geçen Manchester City lider Liverpool’un takibini sürdürüyor. Premier Lig’de son 4 maçını kazanarak geçen Pep Guardiola’nın ekibinin 1 maçı eksik ve Liverpool’un 5 puan gerisindeler. Son 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve üst üste 4 maçtır kazanan Manchester City’de moraller yerinde. Fikstür bakımından da avantajlı olan Manchester City’nin Brentford maçından sonra üst üste 3 maçını da Etihad’da oynayacağını belirtelim. Brentford maçı öncesinde Manchester Ciity’de eksik bulunmuyor. 

Brentford – Manchester City Maç Bilgileri

Brentford – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Beın Sports 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Frank Onyeka, Yoane Wissa, aman Ghoddos ve Kim Ji Soo milli takımda yer alıyor. Bryan Mbeumo, Aaaron Mickey ve Kevin Schade ise sakat olan isimler. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Ivan Toney

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez

İddaa Tahmini

Brentford Premer Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Tottenham deplasmanında öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Thomas Frank’ın ekibi mücadeleyi 3-2 kaybetti. Son 5 maçta 4 mağlubiyetleri var. Manchester City ise üst üste galibiyeler alıyor. Geçen hafta Etihad’da Burnley’i 3-1 ile geçtiler. Son dönemde çıkıştalar ama kalelerini gole kapatamıyorlar. Haftanın kapanış maçında bol gol bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı ve şampiyonluk umutlarını devam ettirdi.