İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Sevilla İddaa Tahmini 05.02.2024

İspanya La Liga’da Pazartesi günü tek maç var. Sevilla deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Rayo Vallecano ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Rayo Vallecano kazanır 2.15, beraberlik 3.35, Sevilla kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.     

Rayo Vallecano Deplasmanda Kaybetti 

Rayo Vallecano La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Atletico Madrid deplasmanına konuk olan Rayo Vallecano mücadeleyi 2-1 kaybetti. Wanda Metropoliatno’da tek gol Alvaro Garcia’dan geldi ama puan almalarına yetmedi. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanamayan Francisco Rodriguez’in ekibi taraftarı önünde de kazanmakta zorlanıyor. La Liga’da oynadıkları son 8 iç saha maçından da galibiyet çıkartamadılar. Bu hafta Vallecas’da Sevilla’yı konuk edecek Rayo Vallecano’da Diego Mendez sakat. Bebe ise milli takım kadrosunda. 

Sevilla Alt Sıralarda 

Sevilla’da üst üste puan kayıpları yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Osasuna karşısında da 3 puan alamadılar. Öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Sevilla’da galibiyet hasreti 5 maça çıkmış durumda. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Quique Flores’in öğrencileri düşme hattına da iyice yaklaştı diyebiliriz. Düşme hattındaki Cadiz ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olacak Sevilla’da Suso ve Sergio Ramos kart cezalısı. Nemanja Gudelj, Erik Lamela, Mariano Diaz ve Kike Salas’ın sakatlıkları sürüyor. 

Rayo Vallecano – Sevilla Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Diego Mendez sakat. Bebe ise milli takım kadrosunda. Sevilla’da Suso ve Sergio Ramos kart cezalısı. Nemanja Gudelj, Erik Lamela, Mariano Diaz ve Kike Salas’ın sakatlıkları sürüyor. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Jesus Navas, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’da puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’e 2-1 mağlup oldular. Son 10 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Sevilla ise geçen haftayı 1 puan ile geçti. İç sahada konuk ettikleri Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. Sevilla’da son 5 maçtır kazanamıyor ve bu süreçte sadece 1 puan alabildiler. Alt sıralarda yer alan iki takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Hem Rayo Vallecano’dan hem de Sevilla’da gol bekliyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla Vallecas’da 3 puanı kaptı. Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.