İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Cagliari İddaa Tahmini 05.02.2024

İddaa fikstüründe 5 Şubat Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma ile Cagliari kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Roma galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.40, Cagliari galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarında, Roma Kazanır seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Roma Yükselişe Geçti

Roma takımında Daniele De Rossi etkisi devam ediyor. Jose Mourinho ile yollarını ayıran ve sezon sonuna kadar göreve Daniele De Rossi’yi getiren Roma, İtalya Serie A Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başardı. Önce Hellas Verona ardından Salernitana karşısında 2-1’lik galibiyetlere imza atan ev sahibi, 2 maçta da rakiplerine karşı 2-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, farkın 1’e inmesine ise engel olamadı. Yeni teknik adamla birlikte performansı kısa sürede yükselen isimler Lorenzo Pellegrini ve Stephan El Shaarawy oldu. 22 hafta sonunda puanını 35’e yükseltmeyi başaran Roma, ligin 6. sırasında kendisine yer buldu. Yeniden üst sıralara dahil olmayı başaran ev sahibi, bu hafta Cagliari’ye karşı iç sahada galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Cagliari engelini zorlanmadan geçmeyi başarmışlardı.

Cagliari Deplasmanda Hiç Kazanamadı

Cagliari cephesinde Claudio Ranieri dönemi devam ederken, 22. hafta sona erdiğinde küme düşme tehlikesi devam etti. Sezona son derece etkisiz bir başlangıç yapan Cagliari, zaman zaman toparlanma sinyalleri vermeyi başarsa da, hala galibiyet adına zorlanıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftadan puan çıkaramayan konuk ekip, Frosinone deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, iç sahada konuk ettiği Torino karşısında ise 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 22 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 6 berberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Cagliari, Salernitana ve Empoli ile birlikte ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Deplasmanda henüz maç kazanmayı başaramayan Cagliari, bu hafta Roma deplasmanında kötü gidişata son vermek istiyor.

Roma – Cagliari Maç Bilgileri

Roma – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da karşılaşma öncesi Chris Smalling, Renato Sanches, Tammy Abraham ve Leonardo Spinazzola’nın sakatlıkları devam ederken, Evan Dicka ve Sardar Azmoun milli takım kamplarındalar. Cagliari cephesinde ise Marco Mancosu, Eldor Shomurodov, Sulemana ve Gaetano Oristanio’nun sakatlıkları devam ediyor. Zito Luvumbo ise milli takımına gitti.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Dean Donny Huijsen, Diego Llorente, Rasmus Kristensen, Lorenzo Pellegrini, Nicola Zalewski, Edoardo Bove, Paulo Dybala, Romelu Lukaku, Stephan El Shaarawy.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Boris Radunovic, Mateusz Wieteska, Alberto Dossena, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello, Gabriele Zappa, Benito Viola, Jakub Jankto, Alessandro Deiola, Paulo Azzi, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie  Ligi’nde 2 haftadır kazanan Roma, De Rossi önderliğinde 2’de 2 yapmayı başardı. Yeni hocasıyla yükselişe geçen Roma, bu hafta taraftarı önünde galibiyetlerine devam edecek ve Cagliari engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma evinde 3 puanı 4 golle aldı. De Rossi’nin göreve gelişinin ardından, ev sahibi İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanıyor. Cagliari’ye karşı 4 golle kazanan Roma, kalesinde ise 90 dakika gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.