Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 09.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Cuma günü tek maç var. Adana Demirspor evinde, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Adana DemirsporKasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 2.17, beraberlik 3.97, Kasımpaşa kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Adana Demirspor 7 Maçtır Kazanamıyor 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Pendikspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleyi 2-1 kaybetti. Önemli pozisyonlar buldukları maçta fırsatları iyi değerlendiremediler. Haftayı puansız kapatan Hikmet Karaman’ın ekibinde galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Bu süreçte Hikmet Karaman ile çıktıkları 4 maçta da puan kaybettiler. İlk 4 yarışının gerisinde kalan Adana Demirspor’da moraller bozuk. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Kasımpaşa karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Yusuf Sarı ve Mario Balotelli sakat olan isimler. 

Kasımpaşa Çıkışa Geçti 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Alanyaspor’u konuk eden Sami Uğurlu’nun ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve ilk 4 umutlarını devam ettirdi. Süper Lig’de oynadım son 4 maçtan 3 galibiyet çıkartan Kasımpaa’nın bu süreçte Beşiktaş, Trabzonspor ve Alanyaspor’u mağlup ettiğini belirtelim. Bu hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak Kasımpaşa’da savunmadan Sadık Çiftpınar sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Adana Demirspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Yusuf Sarı ve Mario Balotelli sakat olan isimler. Kasımpaşa’da savunmadan Sadık Çiftpınar sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Edouard Michut, Nani, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Babajide Akintola

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’da kötü gidişat devam ediyor. Hikmet Karaman yönetiminde henüz galibiyet alamayan Adana Demirspor geçen hafta konuk olduğu Pendikspor deplasmanında 2-1 kaybetti. Süper Lig’de tam 7 maçtır galip gelemiyorlar. Kasımpaşa ise çıkışını sürdürüyor. Trabzonspor galibiyetinin ardından Alanyaspor karşısında da kazanmayı başardılar. Son 4 hatada 3 galibiyet alan Kasımpaşa moralli. Adana Demirspor’un şiddetle 3 puana ihtiyacı var. Özellikle son haftalarda çok gol yiyorlar. Kasımpaşa ise hücumda üretken. Adana’da gollü bir maç izleriz. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldular.