İddaa Tahminleri ve Analizleri

Rouen Monaco İddaa Tahmini 08.02.2024

Fransa Ulusal 1. Lig temsilcisi Rouen ile Fransa Ligue 1 temsilcisi Monaco, Fransa Kupası Son 16 Turu‘nda karşı karşıya geliyor. 8 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Rouen galibiyetine 9.40, beraberliğe 5.80, Monaco galibiyetine ise 1.31 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Rouen Sürpriz Peşinde

Fransa Ulusal 1. Lig temsilcisi Rouen, Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında bu hafta Monaco ile karşı karşıya gelecek. Zor bir eşleşmeyle karşı karşıya olan ev sahibi, Ligue 1 temsilcisine karşı sürpriz arayacak. Kupa serüvenine Stade Pont galibiyetiyle başlayan Rouen, Pontivy ve Louhans galibiyetleriyle devam ederken, en büyük sürprize Toulouse karşısında imza attı. Fransa Kupası’nın son şampiyonu Toulouse’u normal süresi 3-3’lük beraberlikle biten mücadelede, seri penaltılarla elemeyi başardılar. Rouen son haftalarda üst üste mağlubiyetler aldı. Fransa Ulusal 1. Lig’de son 2 hafta Nimes ve Versailles’e karşı mağlup olarak, zirvenin 9 puan gerisine düştüler. Rouen yeniden yükselişe geçmek ve iki kulvarda birden etkisini sürdürmek istiyor.

Monaco Deplasmanda Favori

Fransa Kupası Son 16 Turu’nda boy gösterecek olan Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son haftalarda hem sakatlıklarla hem de milli takımına giden oyuncularıyla eski kadro kalitesine ulaşmakta zorlanan Monaco, eksiklerin azalmasıyla birlikte eski etkisine geri dönecektir. Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Monaco, iç sahada alınan Reims mağlubiyetinin ardından, Marsilya ve Le Havre ile berabere kaldı. 20 haftayı ise 10 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Monaco, liderin 12 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 5. sırada yer alan konuk ekipte, şampiyonluk umutları devam ediyor. Fransa Kupası’nda bu sezon Lens ve Rodez engellerini geçmeyi başaran Adi Hütter ve öğrencileri, bu hafta Rouen deplasmanında galibiyet arayacak.

Rouen – Monaco Maç Bilgileri

Rouen – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rouen’in 11’i Belli mi?

Rouen’in muhtemel kadrosu: Axel Maraval, Clément Bassin, Sofyane Bouzamoucha, Mathieu Mion, Lamine Sy, Mustapha Benzia, Damien Loppy, Mohamed Ouadah, Ahmad Allee, Zana Allee, Valentin Sanson.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Maghnes Akliouche, Soungoutou Magassa, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ulusal 1. Ligi’nde zirve takibine son 3 haftadaki puan kayıplarına rağmen devam eden Rouen ve Ligue 1’de zirve takibine 3 maçtır devam eden puan kayıplarına rağmen devam eden Monaco, Fransa Kupası’nda karşı karşıya geliyor. Son 3 haftada savunmada zafiyetler gösteren tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu:

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco deplasmanda Denis Zakaria ile öne geçmeyi başarırken, Rouen skoru kısa sürede eşitlemeyi başardı ve Clement Bassin’in golüyle, 90 dakikayı berabere bitirdiler. Uzatmalarda gol sesi çıkmazken, Rouen sürpriz bir galibiyete imza attı ve penaltılarda Monaco’yu eledi.