Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Pendikspor Bahis Tahmini 10.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Pendikspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Pendikspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Fatih Karagümrük galibiyetine 2.29, beraberlik tercihine 3.77, Pendikspor galibiyetine ise 3.13 verildiğini görüyoruz.

Fatih Karagümrük Deplasmanda Kaybetti 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece Çaykur Rizespor karşısında kazanabildiler. Geride kalan 24 hafta sonuda düşme hattında yer alan Fatih Karagümrük’te işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta sonu iç sahada Pendikspor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’te eksik bulunmuyor. 

Pendikspor 5 Maçtır Kaybetmiyor 

Pendikspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Adana Demirspor’u konuk eden Pendikspor mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Abdoulay Diaby ve Umut Nayir’in attığı gollerle 3 puanı alan Ivo Vieira’nın ekibinde moraller yerinde. Süper Lig’de son 5 maçtır kaybetmeyen ve bu 5 maçlık süreçte 11 puan toplayan Pendikspor kümede kalma umutlarını da arttırdı. Düşme hattının şimdilik üzerine çıkan Pendikspor’da yeni transfeler, Umut Nayir ve Mame Thiam, verdiği skor katkıları ile dikkat çekmeyi başardı. Bu hafta sonu Fatih Karagümrük’e konuk olacak Pendikspor’da Halil Akbunar kart cezalısı. 

Fatih Karagümrük – Pendikspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – PendiksporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Pendikspor’da Halil Akbunar kart cezalısı. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Thuram, Mame Thiam, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük geçen haftayı Süper Lig’de puansız kapattı. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Kırmızı Siyahlılar düşme hattında bulunuyor. Pendikspor ise çıkışını devam ettiriyor. Geçen hafta Adana Demirspor engelini 2-1 ile geçtiler. Süper Lig’de son 5 maçta 11 puan toplayan Pendikspor düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta konuk olacakları Fatih Karagümrük karşısında da puan almalarını bekliyorum. Konuk ekip kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.43

Betroad Oranı: 02 (ç), Oran 1.79

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük iyi oynadığı maçtan 3 puan çıkarttı. Pendikspor’u 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyet ile geçtiler.