Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Başakşehir İddaa Tahmini 10.02.2024

Trendyol Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Galatasaray iç sahada, Başakşehir karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 1.33, beraberlik tercihinin 5.85, Başakşehir galibiyetinin ise 10.22 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galatasaray Liderlik Peşinde 

Galatasaray Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Samsunspor’un konuğu olan Sarı Kırmızılılar, Victor Nelsson ve Barış Alper Yılmaz’ın attığı gollerle 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-0 ile geçen Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de üst üste 12 maçtır kaybetmeyen ve son 5 maçını kazanan Okan Buruk’un öğrencileri bu hafta sonu Rams Park’ta Başakşehir’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı. Bu karşılaşmanın da net favorisi olarak gösterilen Galatasaray kazanırsa, maç fazlasıyla liderliğe yükselecek. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı ve Sergio Oliviera’nın sakatlıkları sürüyor. 

Başakşehir Sürpriz Arayacak 

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada son sıradaki İstanbulspor’u konuk eden Başakşehir Piatek’in attığı gollerle mücadeleyi 2-0 kazandı ve üst sıra takibini devam ettirdi. Bir önceki hafta ise Konyaspor deplasmanında 2-0 geriye düştükleri maçı 3-2 kazanmışlardı. Başakşehir’in son 2 haftada bulduğu 5 gol de golcü Piatek’den geldi. Türkiye Kupası’nda da hafta içi Hatayspor’u eleyerek tur atlayan Çağdaş Atan’ın ekibinde moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor. 

Galatasaray – Başakşehir Maç Bilgileri

Galatasaray – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı ve Sergio Oliviera’nın sakatlıkları sürüyor. Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Samsunspor deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndü. Nelsson ve Barış Alper’in attığı gollerle 3 puanı alan Sarı Kırmızılılar zirve takibini devam ettirdi. Başakşehir ise son dönemde çıkışa geçmiş durumda. Golcü Piatek muazzam işler yapmaya başladı. Piatek’in golleriyle geçen hafta İstanbulspor’u 2-0 mağlup ettiler. Galatasaray Rams Park’ta bu sezon fire vermedi. Başakşehir karşısında da net bir galibiyet alarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: H1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir sürpriz yapamadı. Rams Park’da Galatasaray galibiyet serisini devam ettirdi ve Başakşehir’i 2-0 ile geçti.