İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Everton İddaa Tahmini 10.02.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçı. Everton deplasmanda, Manchester City’e konuk olacak. Karşılaşma saat 15.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Manchester City bugün Everton karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.23, beraberlik tercihine 7.00, Everton galibiyetine 13.00 oran veriyor. 

Manchester City’den Önemli Galibiyet 

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Brentford deplasmanına konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile döndü. 1-0 geriye düştüğü maçta Phil Foden’ın golleriyle kazanan Manchester City, lider Liverpool ile arasındaki puan farkını 2’ye indirmiş durumda. Üstelik Manchester City’nin 1 maçı da eksik. Bu hafta sonu Etihad’da Burnley’i konuk edecek olan Manchester City kazanırsa, Premier Lig’in yeni lideri olacak. Maç öncesinde Manchester City’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Everton Düşme Hattında 

Everton’da moraller bozuk. Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Everton’da galibiyet hasreti 6 maça çıkmış durumda. Sean Dyche’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’ta Everton’ı konuk etti ve mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtaran Everton’ın düşme hattında yer aldığını belirtelim. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Everton’ın bu hafta son derece zor bir maç bekliyor. Etihad’da konuk olacakları Manchester City karşısında puan alma ihtimalleri çok düşük. Karşılaşma öncesinde Everton’da Arnaut Danjuma’nın sakatlığı sürüyor. 

Manchester City – Everton Maç Bilgileri

Manchester City – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Arnaut Danjuma’nın sakatlığı sürüyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

İddaa Tahmini

Manchester City galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçen hata konuk oldukları Brentford deplasmanında 3-1 kazanan Manchester City, zirve takibini sürdürdü. Liverpool ile puan farkını 2’ye indirdiler. Bu hafta konuk edecekleri Everton karşısında da rahat bir galibiyet almaları bekleniyor. Everton ise geçen hafta Goodison Park’ta konuk ettiği Tottenham ile 2-2 berabere kaldı. 2 kez geriye düştükleri maçtan 1 puan çıkarttılar. Manchester City’e Etihad’da direnmeleri zor. Guardiola’nın ekibi taraftarı önünde farklı kazanır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City Haaland ile güldü. Etihad’da Everton’ı 2-0 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler.