İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Bournemouth Bahis Tahmini 10.02.2024

İngiltere Premier Lig’de son haftaların formsuz iki takımı karşı karşıya gelecek.Fulham iç saha, Bournemouth’u ağırlayacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Fulham ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fulham kazanır 2.45, beraberlik 3.65, Bournemouth kazanır ise 2.88 olarak açıklanmış.     

Fulham Üstünlüğünü Koruyamadı 

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Burnley deplasmanında 2 puan bıraktı. Turf Moor’da ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Fulham, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 3 maçından da puan kaybı ile ayrılan Marco Silva’nın ekibinde moraller bozuk. Son haftalarda kazanmakta da oldukça zorlanıyorlar. Bu hafta sonu Craven Cottage’de Bournemouth’u konuk edecek Fulham’da Alex Iwobi ve Calvin Bassey milli takım kadrosunda. Harry Wilson ise sakatlığı devam ediyor. 

Bournemouth’da Puan Kayıpları 

Bournemouth’un Premier Lig’de galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Andoni Sagarna’nın ekibi geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de konuk ettiği Nottingham Forest ile yenişemedi. Kluivert’ın golüyle öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrılan Bournemouth mücadeleyi 1-1’lik beraberlik ile tamamladı. Son 4 maçından da puan kaybı ile ayrılan Bournemouth’da düşüş var. Bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Fulham’ın konuğu olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Bournemouth 3-0 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Tyler Adams ve James Hill sakat. Philip Billing ise kart cezalısı. 

Fulham – Bournemouth Maç Bilgileri

Fulham – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Alex Iwobi ve Calvin Bassey milli takım kadrosunda. Harry Wilson ise sakatlığı devam ediyor. Bournemouth’da Tyler Adams ve James Hill sakat. Philip Billing ise kart cezalısı. 

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Fulham’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçen hafta sonu Burnley karşısında 2-0 öne geçtikleri maçtan 3 puan çıkartamayan Marco Silva’nın ekibi ikinci yarıda yediği gollerle 2-2 berabere kaldı. Alt sıralarda yer alan Fulham bu hafta Bournemouth ile karşılaşacak. Bournemouth’da son dönemde puan kayıplarını sürdürüyor. West Ham beraberliğinin ardından Nottingham Forest ile de 1-1 berabere kaldılar. Son 4 maçını kazanamayan Bournemouth, bu maçların tamamında da gol yedi. Craven Cottage’de gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham sahasında hata yapmadı. Bournemouth’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.