İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Burnley İddaa Tahmini 10.02.2024

İngiltere Premier Lig’de 14 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Liverpool evinde, Burney ile kozlarını paylaşacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.20, beraberlik 7.60, Burnley kazanır ise 15.00 olarak açıklanmış.

Liverpool Deplasmanda Kaybetti 

Liverpool Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Arsenal deplasmanından puansız döndü. Emirates’de rakibine 3-1 kaybeden Liverpool’un 15 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. En yakın takipçisi Manchester City’nin 2 puan önünde liderliğini sürdüren Liverpool’un liderliği tehlikede. Manchester City’nin 1 maçı eksik ve kazanmaları halinde liderliğe yükselecekler. Liverpool ise bu hafta sonu Anfield’a Burnley’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Liverpool 2-0 kazanmıştı. Anfield’da da maçın net favorisi olarak gösterilen Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Liverpool’da Mohamed Salah, Joel Katip ve Dominik Szoboszlai sakat. Ibrahima Konate ise kart cezalısı. 

Burnley 5 Maçtır Kazanamıyor 

Burnley Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Vincent Kompany’nin ekibi geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da konuk ettiği Fulham ile yenişemedi. 2-0 geriye düştüğü maçta oyuna sonradan dahil olan Datro Fofana’nın son 20 dakikada bulduğu gollerle 1 puanı alan Burnley, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’de son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Burnley düşme hattında bulunuyor. Bu hafta sonu lider Liverpool’a Anfield’da konuk olacaklar ve işleri bir hayli zor. Maç öncesinde Burnley’de Nathan Redmond ve Luca Koleosho’nun sakatlıkları sürüyor. 

Liverpool – Burnley Maç Bilgileri

Liverpool – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Mohamed Salah, Joel Katip ve Dominik Szoboszlai sakat. Ibrahima Konate ise kart cezalısı. Burnley’de Nathan Redmond ve Luca Koleosho’nun sakatlıkları sürüyor. 

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Thiago, Cody Gakpo, Luis Diaz, Harvey Elliot, Darwin Nunez

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Liverpool geçen hafta konuk olduğu Arsenal deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Premier Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştılar. Klopp’un ekibi bu hafta sonu Anfield’da Burnley’i konuk edecek maçı net favorisiler. Burnley ise geçen hafta Fulham ile yenişemedi. Fofana’nın golleriyle 1 puanı kurtardılar. Kümede kalma mücadelesi veren Burnley bu hafta Liverpool’a konuk olacak. Liverpool’dan reaksiyon bekliyorum. Salah yok ama Liverpool farklı kazanır. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.19

intobet Oranı: H1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool Anfield’da hata yapmadı. Burnley’i 3-1 mağlup ederek moral buldular ve liderliğini devam ettirdiler.