Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 17.02.2024

İddaa fikstüründe 17 Şubat Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga 22. hafta mücadelesinde, Heidenheim ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:30 itibariyle, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Heidenheim galibiyetine 8.16, beraberliğe 5.39, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.36 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.58, beraberliğe 4.62, konuk ekibe ise 1.20 oran veriyor.

Heidenheim Çok Formda

Almanya Bundesliga’da 8 haftadır maç kaybetmeyen Heidenheim, bu hafta iç sahada namağlup lider Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcilerinden biri olan Heidenheim, son 8 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Frank Schmidt ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta kendisi gibi 7 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Werder Bremen ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, 2-1’lik galibiyetle seriyi sürdürmeye devam etti. Son 8 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Heidenheim, kalesini ise 8 maçta da gole kapatamadı. 27 puanla ligin 9. sırasında yer alan ev sahibi, sezonun ikinci yarısıyla birlikte üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Sezonun ilk yarısında Leverkusen’den deplasmandan puan almayı başaramayan Heidenheim, bu hafta rakibine sezonun ilk yenilgisini yaşatmak istiyor.

Bayer Leverkusen Tarih Yazıyor

Bayer Leverkusen şampiyonluk yolunda bir kritik virajı daha kayıpsız geçti. Almanya Bundesliga’da tarihinin en başarılı günlerini yaşayan konuk ekip, Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam ediyor. Tüm kulvarlarda birden namağlup performansını sürdüren Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Bayern Münih’i adeta kendi yarı sahasına hapsederken, dev maçtan 3-0’lık net bir galibiyet aldı. Şampiyonluk yolunda 3 puandan daha fazlasını kazanan konuk ekip, 21 haftayı 17 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Boniface’in yokluğunda kazanmaya devam eden Bayer Leverkusen, yıldız golcünün dönüşüyle birlikte çok daha güçlü bir kadroya sahip olacak. 31 maçtır yoluna namağlup devam etmeyi başaran ve Xabi Alonso yönetiminde harikalar yaratan Bayer Leverkusen, bu hafta son 8 haftada maç kaybetmeyen Heidenheim ile karşı karşıya gelecek.

Heidenheim – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Heidenheim – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim takımında Denis Thomalla ve Keller’in sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Victor Boniface, Exequiel Palacios ve Arthur’un sakatlıkları devam ediyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Lennard Maloney, Patrick Mainka, Jonas Föhrenbach, Benedikt Gimber, Jan-Niklas Beste, Haktab Traore, Jan Schöppner, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen ile son 8 haftanın namağlup takımı Heidenheim karşı karşıya geliyor. Ligin iki formda takımının karşı karşıya geleceği mücadelede, hem Heidenheim hem de Bayer Leverkusen’in rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen zirvede puan farkını açmaya devam ediyor. Namağlup performansına bir yeni galibiyet daha eklemeyi başaran Leverkusen, Heidenheim deplasmanından 3 puanla çıktı. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı.