Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Stuttgart Bahis Tahmini 17.02.2024

Almanya Bundesliga‘nın en zayıf halkası Darmstadt 98 ile zirve takibine devam eden Stuttgart, 17 Şubat Cumartesi akşamı karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Böllenfalltor Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Darmstadt 98 galibiyetine 6.72, beraberliğe 4.64, Stuttgart galibiyetine ise 1.48 oran belirlemiş durumda.

Darmstadt 98 Dipten Çıkamadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga’da tam 14 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 14 haftayı 9 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bırakan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, 21 haftanın ise 19’unda puan kaybederek, haftalar öncesinde en alt sıraya demir attı. Küme düşme adaylarının içerisinde yer alan ev sahibi, yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da son 13 haftaya girilirken, sadece Werder Bremen ve Augsburg’u mağlup etmeyi başarabildi. Tüm kötü gidişata rağmen Torsten Lieberknecht yönetiminde yoluna devam eden Darmstadt 98, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Bu hafta iç sahada Stuttgart’ı konuk edecek olan ev sahibinin, küme düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı 9’a kadar yükseldi.

Stuttgart Zirve Takibinde

Stuttgart, Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vurdu. Sırasıyla Leipzig, Freiburg ve Mainz 05’e karşı kazanan konuk ekip, 3 maçta tam 11 gole imza attı. Haftalardır Sehrou Guirassy’in yokluğuna rağmen etkili olmayı başaran Stuttgart, 17 maçta 19 gole imza atan yıldız golcünün dönüşüyle birlikte, çok daha güçlü bir kadro haline geldi. Sezonun sürpriz performanslarından birine Sebastian Hoeness yönetiminde imza atan Stuttgart, 21  haftadan ise 14 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle 43 puan topladı. Liderin 12 puan gerisinde kalan ve 3. sırada yer alan Stuttgart, bu hafta Darmstadt 98 deplasmanında galibiyet arayacak.

Darmstadt 98 – Stuttgart Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 cephesinde Holtmann, Clemens Riedel, Mathias Honsak, Hornby, Kempe, Seydel, Braydon Manu’nun sakatlıkları devam ederken, Skarke ve Maglica’nın ise kart cezaları bulunuyor. Stuttgart takımında ise Alexander Nübel, Anthony Rouault, Axel Zagadou ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Fabian Holland, Matthias Bader, Matej Maglica, Christoph Zimmermann, Bartol Franjic, Marvin Mehlem, Emir Karic, Tim Skarke, Klaus Gjasula, Sebastian Polter.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Pascal Stenzel, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Deniz Undav.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanan ve etkili hücum performansıyla dikkat çeken Stuttgart, zirve rakibini bırakmıyor. Bu sezon lige sürpriz performansıyla damga vuran Stuttgart, en alt sırada yer alan ve 14 maçtır kazanamayan Darmstadt 98 karşısında, haftayı rahat bir galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.74

Rexbet Oranı: H2, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 10 kişi oynamanın zorluğunu yaşayan Stuttgart, Darmstadt 98’e puan kaptırmadı. Konuk ekip 45 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaırken, kalesinde gördüğü tek gole karşılık, rakip fileleri 2 kez havalandırmayı başardı.