Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Union Berlin Maç Tahmini 17.02.2024

17 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga‘nın 22. hafta mücadelesinde, Hoffenheim sahasında Union Berlin‘i konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS ve tivibu SPOR 4.

Hovarda, Hoffenheim galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.74, Union Berlin galibiyetine ise 3.59 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında Union Berlin’i iç sahada konuk edecek olan Hoffenheim, tam 7 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 7 haftayı 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçti. Üst sıralardan adım adım uzaklaşmaya başlayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Play Out hattındaki Köln’e karşı iç sahada mağlubiyetten zor kurtuldu. Son dakika golüyle 1 puanı alan Hoffenheim, son 12 haftada ise sadece Bochum’a karşı üstünlük kurmayı başardı. 27 puanla 8. sırada kendisine yer bulan Hoffenheim, bu sezon 21 haftanın 20’sinde kalesini gole kapatamadı ve savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Son haftaların formsuz takımları arasında yer alan Hoffenheim, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başardığı Union Berlin karşısında galibiyet arayacak.

Union Berlin Rahat Nefes Aldı

Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında galibiyetle ayrılan Union Berlin, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Urs Fischer ile yollarını ayıran ve göreve son 10 haftada Nenad Bjelica’yı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Fischer yönetiminde geçen sezon tarihinin en iyi Bundesliga performanslarından birini sergileyen Union Berlin, bu sezon ise ilk 11 haftanın 9’unda mağlup olarak, küme düşme hattının içerisinde yer almıştı. Son 10 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 15 puan topladılar ve düşme hattıyla puan farkını açarak rahat bir nefes aldılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Wolfsburg’a karşı 1-0’lık galibiyete imza atan Union Berlin, kazanmaya Hoffenheim deplasmanında devam etmek istiyor.

Hoffenheim – Union Berlin Maç Bilgileri

Hoffenheim – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Mergim Berisha ve Marco John’un sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de ise  Josip Juranovic’in sakatlığı devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Stanley Nsoki, Pavel Kaderabek, Grischa Prömel, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Robert Skov, Florian Grillitsch.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Robin Gosens, Robin Knoche, Andras Schafer, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Volland.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 7 maçtır kazanamayan Hoffenheim, evinde kazanarak yeniden üst sıra yarışına girmek istiyor. Union Berlin ise galibiyetlerine devam ederek, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin ligde kalmak adına önemli bir galibiyet aldı. Konuk ekip deplasmanda Brenden Aaronson’un golüyle 3 puana uzanırken, taraflar gördükleri kırmızı kartlarla, mücadeleyi 10 kişiyle tamamlamak zorunda kaldı.