Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Augsburg Maç Tahmini 17.02.2024

17 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe Almanya Bundesliga 22. hafta heyecanı yaşanıyor. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadelede, Mainz 05 ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS.

Betelli, Mainz 05 galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.59, Augsburg galibiyetine ise 3.74 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Düşme Potasında

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da en zayıf halkalardan birisi olarak yoluna devam ediyor. Teknik adam hamlesi ev sahibinde kötü gidişata çare olmazken, daha kötü sonuçların gelmesine neden oldu. Bo Svensson yönetiminde ilk 12 haftadan 8 puan toplamayı başaran Mainz 05, 9 hafta önce göreve gelen Jan Siewert yönetiminde ise sadece 4 puan topladı. Yeni hocasıyla henüz galibiyetle tanışmayan ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta Stuttgart deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ligin en az maç kazanan takımı Mainz 05 olurken, kalesini tam 35 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 16 kez havalandırabildi.

Augsburg Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Augsburg son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan konuk ekip, son 8 haftada ise sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebildi. Son 3 haftadan 2 puan çıkaran Jess Thorup ve öğrencileri, Bayern Münih’e karşı iç sahada alınan mağlubiyetin ardından, Leipzig ve Bochum karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. 21 haftayı 5 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 23 puanla 11. sırada yer alıyor. Şuana kadar düşme potasından uzak kalmayı başaran Augsburg, puan kayıplarına son vererek, ligde yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Mainz 05 – Augsburg Maç Bilgileri

Mainz 05 – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Stefan Bell ve Nelson Weiper’in sakatlıkları devam ediyor. Augsburg takımında ise Dion Beljo ve Raphael Framberger’in sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Jessic Ngankam, Ajorque Ludovic.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Ermedin Demirovic, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Mainz 05 ve Augsburg, puan kayıplarına son vermek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermiyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu:1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Zor günler geçiren Mainz 05, Augsburg karşısında galibiyet hasretine son verdi. Ev sahibi 90 dakika boyunca kalesini gole kapatırken, Sepp van den Berg’in golü 3 puanı getirdi.