İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Juventus İddaa Tahmini 17.02.2024

Hellas Verona sahasında Juventus‘u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 25. hafta mücadelesi, 17 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.70, Juventus galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.92, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 1.47 oran veriyor.

Hellas Verona Düşme Potasında

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 hafta geride kaldığında küme düşme hattının içerisinde yer alan Hellas Verona, 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Geçen sezonda İtalya Serie A Ligi’ne zor tutunan Helllas Verona, göreve sezon başında gelen Marco Baroni yönetiminde zor günler geçirmeye devam ediyor. İlk 24 haftayı 4 galibiyet, 7 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, son 4 haftada Frosinone ve Monza ile berabere kalırken, Roma ve Napoli deplasmanlarında ise mağlup oldu. Düşme hattının üzeriyle hala arasında 1 puan fark bulunan Hellas Verona, bu hafta Juventus karşısında galibiyet arayacak.

Juventus 2 Haftadır Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 hafa boyunca sadece Sassuolo’ya karşı mağlup olan Juventus, son 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Bu sezon rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren Massimiliano Allegri ve öğrencileri, önce İnter ardından Udinese karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetlerle, liderin 7 puan gerisine düştü. Dusan Vlahovic’in yokuluğunda skor üretmekte zorlanan JUVE, 2 hafta önce liderlik koltuğuna oturma şansı yakalarken, artık zirve yarışının içerisinde kalmak için mücadele ediyor. 24 haftayı 16 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, rakip fileleri 36 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 15 gole engel olamadı. Hala ligin en formda takımları arasında yer almaya devam eden Allegri ve öğrencileri, bu hafta Hellas Verona deplasmanında galibiyet arayacak.

Hellas Verona – Juventus Maç Bilgileri

Hellas Verona – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Juan Cruz’un sakatlığı devam ediyor. Juventus takımında ise Moise Kean, Mattia De Sciglio, Mattia Perin’in sakatlıkları devam ederken, Paul Pogba, Nicolo Fagioli ve Bremer ise kart cezalısı.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Giangiacomo Magnani, Pawel Dawidowicz, Juan Cabal, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Lider ile arasındaki puan farkı açılmaya başlayan Juventus, Hellas Verona deplasmanında galibiyet arayacak. Son 2 haftaya kadar lider İnter ile birlikte Serie A Ligi’ne damga vuran JUVE, bu hafta deplasmanda eski günlerine geri dönecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. Hellas Verona ligde kalmak adına önemli bir beraberliğe imza atarken, şampiyonluk mücadelesi veren Juventus ise bir kez daha puan kaybederek, zirveden bir adım daha uzaklaştı. Juventus son 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor.