İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Genoa İddaa Tahmini 17.02.2024

17 Şubat Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Napoli ile Genoa karşı karşıya gelecek.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.62, beraberliğe 3.95, Genoa galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.09, 2.5 Alt 1.74 oran kazandrıyor.

Napoli Toparlanmak İstiyor

Napoli cephesinde Luciano Spalletti sonrası işler yolunda gitmiyor. 33 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından, Napoli bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde zirve yarışından epey uzak kaldı. Sezona Rudi Garcia yönetiminde giriş yapan ev sahibi, erken bir teknik adam değişikliği yaşadı ve göreve Walter Mazzarri’yi getirdi. Yeni hocasıyla da Napoli’nin istikrarlı bir performans grafiği sergilediğini söyelyemeyiz. Son 11 haftanın 7’sinde puan kaybeden 11 maçın 9’unda kalesini gole kapatamayan Napoli, 35 puanda kalarak 9. sıraya kadar geriledi. Liderin tam 25 puan gerisine düşen ev sahibi, bu hafta Genoa’yı sahasında konuk edecek. Son haftalarda Osimhen’in yokluğunu fazlasıyla hisseden ev sahibi, yıldız golcünün dönüşüyle birlikte yükselişe geçmek istiyor.

Genoa 8 Hafta Sonra Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan uzak kalmaya çalışan Genoa, geçtiğimiz hafta iç sahada Atalanta’yı konuk etti. 8 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alberto Gilardino ve öğrencileri, 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliği yakaladığı karşılaşmadan, 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk 75 dakika boyunca rakibine zor anlar yaşatan ve beraberliği koruyan Genoa, son 15 dakikada ise savunma disiplinini kaybedince, sezonun en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşadı. 24 haftadan 29 puan toplamayı başaran ligin 12. sırasında yer alan konuk ekip, bu hafta Napoli deplasmanında galibiyet arayacak. Düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunan Genoa, puan farkını daha fazla açmak istiyor.

Napoli – Genoa Maç Bilgileri

Napoli – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında Juan Jesus kart cezalısı. Genoa’da ise Alan Matturro ve Ridgeciano Haps’ın sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Giovanni Di Lorenzo, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Mattia Bani, Alessandro Vogliacco, Johan Vasquez, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Ruslan Malinovskyi, Milan Badelj, Kevin Strootman, Mateo Retegui, Albert Gudmundsson.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin orta sıralarından kurtulmak ve üst sıralara yetişmek isteyen Napoli ile Genoa kozlarını paylaşıyor. Ev sahibinde Osimhen’in dönüşü Napoli’nin elini güçlendirecek. Genoa ise son haftalarda rakiplerine sürekli zorluk çıkaran takımlar arasında. Zorlu mücadelede, tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Puanların bölüşüldüğü İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Napoli ile Genoa karşılıklı gollere imza attı. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başarırken, beklediğimiz skor katkısını verdi.