Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes PSG İddaa Tahmini 17.02.2024

İddaa fikstüründe 17 Şubat Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 22. hafta mücadelesinde, 12. sıradaki Nantes ile lider PSG kozlarını paylaşacak. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Nantes galibiyetine 5.80, beraberliğe 4.65, PSG galibiyetine ise 1.52 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.10, beraberliğe 4.01, konuk ekibe ise 1.33 oran veriyor.

Nantes 6 Hafta Sonra Kazandı

Nantes 6 hafta sonra kazanarak, düşme hattıyla arasındaki puan farkını korudu. Sezona Pierre Aristouy yönetiminde başlangıç yapan ev sahibi, ilk 13 haftalık fikstürden 14 puan toplamayı başarırken, alt sıralardan kurtulmak adına göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Nantes cephesinde teknik adam değişikliği ilk haftada galibiyeti getirirken, sonraki 6 haftada yaşanan üst üste puan kayıplarıyla birlikte, ev sahibi küme düşme tehlikesini daha yakından hissetmeye başladı. Nice galibiyetinin ardından 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Nantes, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Toulouse deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek, düşme hattıyla puan farkını 3’te tutmaya devam etti. Bu hafta sahasında lider PSG’yi konuk edecek olan ev sahibinin, düşme hattından uzak kalmak için galibiyete ihtiyacı var.

Lider PSG Mağlubiyeti Unuttu

PSG bu sezon Luis Enrique yönetiminde hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önemli galibiyetlere imza atıyor. Fransa Ligue 1’de tam 16 haftadır bileği bükülmeye, 21 haftada sonunda ise sadece en yakın takipçisi Nice’a karşı mağlubiyet yaşayan konuk ekip, en yakın rakibiyle puan farkının 11’e kadar çıkardı. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen PSG, son 16 haftada 13 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Lille karşısında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Fransa Ligue 1’de fırtına gibi esen konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Real Sociedad’ı mağlup etti. Mbappe ve Barcola’nın golleriyle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran ve tur kapısını aralayan PSG, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor.

Nantes – PSG Maç Bilgileri

Nantes – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Kelvin Amian, Ignatius Ganago ve Eray Cömert’in sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Nuno Mendes, Milan Skriniar ve Presnel Kimpembe’nin sakatlıkları bulunuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Tino Kadewere.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Lucas Hernandez, Marco Asensio, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Manuel Ugarte, Mbappe, Bradley Barcola.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, tam 16 haftadır namağlup bir performans sergiliyor. Hafta içi rüştünü Şampiyonlar Ligi sahnesinde de ispatlamayı başaran PSG, ortaya koyduğu harika seriden taviz vermeyecek ve Nantes deplasmanından 3 puanla dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Luis Enrique ve öğrencileri, galibiyetlerine lideri olduğu Fransa Ligue 1 sahnesinde, Nantes’e karşı devam etti. Galibiyeti getiren golleri ise Lucas Hernández ve Kylian Mbappe’den geldi.