İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Chelsea İddaa Tahmini 17.02.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Chelsea deplasmanda, Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester City ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.36, beraberlik 5.55, Chelsea kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın KGVAR tercihine 30.00 oran veriliyor.

Manchester City Liderlik Peşinde 

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı yine galibiyet ile kapattı. Etihad’da Everton’ı konuk ettiler ve mücadeleyi 2-0 kazandılar. Erling Haaland’ın attığı gollerle 3 puanı alan Manchester City’de moraller yerinde. Son 6 maçını kazanan Manchester City Premier Lig’de lider Liverpool’un sadece 2 puan gerisinde yer alıyor. Üstelik Manchester City’ni 1 maçı da eksik. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a konuk olan Manchester City, Parken’de rakibini 2-1 mağlup etti ve avantajı eline geçirdi. Bu hafta sonu Premier Lig’de Chelsea’yi konuk edecek Manchester City’de Mateo Kovacic, Jack Grealish ve Josko Gvardiol’un sakatlıkları devam ediyor. 

Chelsea Sürpriz Arayacak 

Chelsea Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Selhurs Park’ta Crystal Palace’a konuk olan Maviler, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 geride kapattıkları maçta ikinci yarıda Connor Gallagher ve Enzo Fernandez’in golleriyle 3 puanı alan Pochettino’nun ekibi moralli. Bu hafta sonu ise Etihad’da Manchester City deplasmanında puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Romeo Lavia, Reece James, Thiago Silva ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City – Chelsea Maç Bilgileri

Manchester City – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Mateo Kovacic, Jack Grealish ve Josko Gvardiol’un sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Romeo Lavia, Reece James, Thiago Silva ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Nathan Ake, Matheus Nunes, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Armando Broja, Christopher Nkunku

İddaa Tahmini

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Everton’ı konuk etti ve Haaland’ın golleriyle 2-0 kazandı. Premier Lig’de son 6 maçını kazanan Guardiola’nın ekibi zirve takibini sürdürüyor. Chelsea ise geçen hafta Crystal Palace deplasmanına Gallagher önderliğinde 3-1 kazandı. Geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartan Pochettino’nu ekibi moralli. Etihad’da Manchester City net favori ama gollere yöneleceğim. Hem Manchester City’den hem de Chelsea’den gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…