İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Arsenal İddaa Tahmini 17.02.2024

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta dikkat çekici bir galibiyet alan Arsenal deplasmanda, Burnley’e konuk oluyor. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Burnley ve Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Burnley kazanır 9.10, beraberlik 5.65, Arsenal kazanır ise 1.34 olarak açıklanmış.     

Burnley Deplasmanda Kaybetti 

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anfield’da Liverpool’a konuk olan Vincenkt Kompany’nin öğrencileri karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Anfield’da Burnley’in tek golü Dara O’Shea’den geldi. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan ve düşme hattında bulunan Burnley’de galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Son 6 maçından da galibiyet çıkratamadılar. Bu hafta sonu Turf Moor’da Arsenal’ı konuk edecek Burnley’i zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Nathan Redmond, Jordan Beyer ve Luca Koleosho sakat olan isimler. 

Arsenal Net Favori 

Arsenal Premier Lig’de üst üste galibiyetler alarak şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Mikel Arteta’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Londra derbisinde West Ham’a konuk oldu ve sahadan 6-0’lık galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. Son yılların en farklı derbi galibiyetlerinden birine imza atan Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de son 4 maçını kazanarak geçen Arsenal, lider Liverpool’un 2 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta sonu konuk olacakları Burnley deplasmanında da galibiyet hedefliyorlar. Maçın favorisi olan Arsenal’da Thomas Partey, Jurrien Timber ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları devam ediyor. 

Burnley – Arsenal Maç Bilgileri

Burnley – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Nathan Redmond, Jordan Beyer ve Luca Koleosho sakat olan isimler. Arsenal’da Thomas Partey, Jurrien Timber ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları devam ediyor. 

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Burnley’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Liverpool’a konuk olan Vincent Kompany’nin ekibi mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Anfield’dan puansız dönen Burnley’de galibiyet hasreti 6 maça çıktı ve düşme hattında yer alıyor. Arsenal ise geçen hafta Londra derbisinde West Ham’ı deplasmanda 6-0 ile geçtiler. Saka önderliğinde farklı kazanan Arsenal zirve takibini sürdürdü. Burnley karşısında da kazanacaklarını ve galibiyet serisini devam ettireceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.49

intobet Oranı: H2, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…