İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest West Ham İddaa Tahmini 17.02.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Nottingham Forest evinde, West Ham ile karşı karşıya gelecek. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Nottingham Forest ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 2.42, beraberlik 3.60, West Ham kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest 4 Maçtır Kazanamıyor 

Nottingham Forest Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United’a 3-2 kaybettiler. Bruno Guimares’i tutmakta zorlanan Nuno Espirito’nun ekibi haftayı puansız geçti. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Nottingham Forest düşme hattına yaklaşmış durumda. Everton ile aralarında sadece 2 puanlık fark var. Bu hafta sonu City Ground’da West Ham’ı konuk edecek olan Nottingham Forest’da Chris Wood’un sakatlığı sürüyor. 

West Ham Derbiyi Kaybetti 

West Ham Premier Lig’de haftalardır puan kaybı yaşıyor. David Moyes’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Londra derbisinde karşı karşıya geldiği Arsenal karşısında tarihi bir fark yaşadı. İç sahada konuk ettikleri ezeli rakibine 6-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 7 maçından da galibiyet çıkartamayan West Ham’da moraller bozuk. İlk 4 şansını iyice azaltan West Ham bu hafta sonu City Ground’da Nottingham Forest’ın konuğu olacak. West Ham’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Lucas Paqueta ve Michail Antonio sakat olan isimler. 

Nottingham Forest – West Ham Maç Bilgileri

Nottingham Forest – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Chris Wood’un sakatlığı sürüyor. West Ham’da Lucas Paqueta ve Michail Antonio sakat olan isimler. 

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

İddaa Tahmini

Nottingham Forest’da puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta sonu City Ground’da konuk ettikleri Newcastle United’a 3-2 kaybeden Nottingham Forest’da moraller bozuk. Son 4 maçını kazanamayan Nuno Espirito’nun ekibi düşme hattına yaklaştı. West Ham ise yokları oynuyor. Premier Lig’de geçen hafta Arsenal’a 6-0 kaybettiler. Londra derbisinde dramatik bir yenilgi alan West Ham’da galibiyet hasreti 7 maça çıktı. İlk 5 hattından da uzaklaşan West Ham’ın artık reaksiyon göstermesi şart. Nottingham Forest deplasmanında zor da olsa kazanırlar ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.98

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri West Ham’ı 2-0 mağlup ettiler.