İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Liverpool İddaa Tahmini 17.02.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü bülteni yoğun. Lider Liverpool deplasmanda, Brentford’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Brentford ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brentford kazanır 5.20, beraberlik 4.50, Liverpool kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış.     

Brentford’dan 3 Puan 

Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Wolverhampton deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Molineux Ground’da rakibini 2-0 mağlup eden Thomas Frank’ın ekibi 2 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdi. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını sürdüren Brentford, düşme hattındaki Everton’ın 6 puan önüne geçti. Luton Town ve Everton’ın mağlup olduğu haftada kazanmaları önemliydi. Bu hafta sonu lider Liverpool’u konuk edecek Brentford’da Bryan Mbeumo, Rico Henry ve Frank Onyeka sakat olan isimler. 

Liverpool Anfield’da Kazandı 

Liverpool Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk ettiği Burnley’i rahat geçti. Mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Jurgen Klopp’un öğrencileri bir önceki hafta alınan Arsenal mağlubiyetini de telafi etmiş oldu. Premier Lig’de en yakın takipçisi Manchester City’nin 2 puan önünde liderliğini devam ettiren Liverpool’u bu hafta zor bir 90 dakika bekliyor. Brentford deplasmanına konuk olacak Liverpool’da Conor Bradley kadroda yok. Dominik Szoboszlai, Stefan Bajcetic ve Joel Matip ise sakat olan isimler. 

Brentford – Liverpool Maç Bilgileri

Brentford – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Bryan Mbeumo, Rico Henry ve Frank Onyeka sakat olan isimler. Liverpool’da Conor Bradley kadroda yok. Dominik Szoboszlai, Stefan Bajcetic ve Joel Matip ise sakat olan isimler. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Ivan Toney

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Cody Gakpo, Luis Diaz, Harvey Elliot, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Brentford geçtiğimiz haftayı galibiye ile geçti. Wolverhampton deplasmanında 2-0 kazanarak moral buldular. Kümede kalma yolunda da önemli bir 3 puan aldıklarını belirtelim. Liverpool ise geçen hafta Anfield’da Burnley’i 3-1 mağlup etti. Liderliğini devam ettiren Jurgen Klopp’un ekibi bu hafta Brentford karşısında da maçın favorisi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Liverpool rahat kazanmıştı. Bu kez işleri daha çok zor olacaktır ama yine de kazanacaklarını düşünüyorum. Brentford’u deplasmanda mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool net bir galibiyet aldı. Brentford’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdüler.