Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Fenerbahçe İddaa Tahmini 17.02.2024

Trendyol Süper Lig’de liderliği ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Çaykur Rizespor kazanır 6.74, beraberlik 4.91, Fenerbahçe kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.   

Çaykur Rizespor Puan Alamadı 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı puansız kapatan takımlardan biriydi. İlhan Palut’un öğrencileri konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rey Manaj’ın şık golüne engel olamayan Karadeniz ekibi ikinci yarıda baskılı oynamasına rağmen golü bulamadı. İlk 4 yarışında üst üste puan kayıpları yaşayan Karadeniz ekibinin son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadığını belirtelim. Üstelik skor üretmekte de sorun yaşıyorlar. Bu hafta sonu iç sahada Fenerbahçe’yi konuk edecek Çaykur Rizespor’da Khusniddin Alikulov ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Fenerbahçe Reaksiyon Göstermeli 

Fenerbahçe Süper Lig’de uzun bir aradan sonra liderliği Galatasaray’a kaptırdı. Geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de Alanyaspor’u konuk eden İsmail Kartal’ın öğrencileri mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Rahat kazanması beklenen maçta 2 puan bırakan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın gerisine düştü. Bu hafta Galatasaray’dan önce oynayacaklar ve kazanarak maç fazlasıyla da olsa, liderliği geri almak istiyorlar. Çaykur Rizespor’a konuk olacak Fenerbahçe maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Ryan Kent kadroda yer almıyor. Luan Peres, Fred ve Rodrigo Becao ise sakat olan isimler. 

Çaykur Rizespor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Khusniddin Alikulov ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları bulunuyor. Fenerbahçe’de Ryan Kent kadroda yer almıyor. Luan Peres, Fred ve Rodrigo Becao ise sakat olan isimler. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Alexander Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor’da puan kayıpları devam ediyor. Karadeniz ekibi geçtiğimiz hafta konuk oldukları Sivasspor deplasmanında 1-0 kaybeden Çaykur Rizespor’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Öte yandan bu 3 maçta gol de atamadılar. Fenerbahçe karşısında da Çaykur Rizespor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Fenerbahçe ise geçen hafta puan kaybetti. Alanyaspor karşısında rahat kazanmaları beklenen maçta 2-2 berabere kaldılar. Liderliği de Galatasaray’a kaptıran İsmail Kartal’ın ekibinde moraller bozuk. Kazanmaya ihtiyaçları var. Fenerbahçe’nin reaksiyon göstermesini ve bu hafta kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve şampiyonluk umutlarını devam ettirdi.