Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Sivasspor Bahis Tahmini 17.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor deplasmanda, Hatayspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

HataysporSivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Hatayspor kazanır 2.28, beraberlik 3.59, Sivasspor kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Hatayspor 3 Maç Sonra Kaybetti 

Hatayspor’un Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta sona erdi. Geçtiğimiz Pazartesi günü Trabzonspor deplasmanına konuk olan Hatayspor mücadeleyi 2-0 kaybetti. Sezonun en vasat performanslarından birini gösterdiler ve haklı bir yenilgi aldılar. Trabzonspor maçı öncesinde Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplamışlardı ve Trabzonspor yenilgisi ile bu seri son bulmuş oldu. Volkan Demirel’in ekibi Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattında yer alan Gaziantep FK ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta sonu Sivasspor’u konuk edecek Hatayspor’da Görkem Sağlam kart cezalısı. Doğukan Sinik ise sakat. 

Sivasspor Evinde Galip 

Sivasspor bu sezon özellikle Bülent Uygun yönetiminde iyi sonuçlar almaya başladı. En azından taraftarı önünde kolay kolay teslim olmuyorlar. Servet Çetin yönetiminde iç sahada çok etkisizlerdi ama Bülent Uygun’un gelişiyle toparlanmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Sivasspor, Rey Manaj’ın frikikten attığı harika golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Sivasspor’da moraller yerinde. Şimdilik düşme hattının dq uzağındalar. Bu hafta sonu Hatayspor’a konuk olacak Sivasspor’da İbrahim Akdağ kart cezalısı. 

Hatayspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Rey Manaj, Fode Koita

İddaa Tahmini

Hatayspor geçen hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 2-0 mağlup oldular. Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Sivasspor ise geçen hafta Çaykur Rizespor’u tek golle geçti. Rey Manaj’ın harika golüyle 3 puanı kaptılar. Hatayspor kümede kalma mücadelesi veriyor. Bugün kazanmaları şart ama işleri pek kolay değil. Bu maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor 1-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkarttı. Sivasspor ile 1-1 berabere kaldılar.