Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor İstanbulspor Bahis Tahmini 17.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında Antalyaspor evinde, İstanbulspor’u ağırlayacak. Saat 13.30’da başlayaca ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Antalyaspor ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 1.57, beraberlik tercihinin 4.43, İstanbulspor galibiyetinin ise 6.28 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antalyaspor Deplasmanda Kaybetti 

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanına konuk oldu. İstediği sonucu alamayan Sergen Yalçın’ın ekibi ikinci yarıda yediği gollerle maçı 2-0 kaybetti. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyetsiz ayrılan Akdeniz ekibinde moraller bozuk. Süper Lig’de son 3 maçlık süreçte Kayserispor, Fenerbahçe ve Samsunspor maçlarında yalnızca 1 puan alabildiler. Fenerbahçe ve Samsunspor karşısında gol atamadan kaybettiklerini de belirtelim. Bu hafta sonu İstanbulspor’u konuk edecek olan Antalyaspor maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da eksik bulunmuyor. 

İstanbulspor Son Sırada 

İstanbulspor’da puan kayıpları devam ediyor. Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK karşısında puan alamadı. Mücadeleyi 3-1 kaybettiler ve haftayı puansız geçtiler. Süper Lig’de puan kayıplarını sürdüren Sarı Siyahlılar sadece 11 puana sahip ve ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta sonu konuk olacakları Antalyaspor deplasmanında da işleri son derece zor. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Okan Erdoğan ve Florian Loshaj’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Antalyaspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Okan Erdoğan ve Florian Loshaj’ın kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Antalyaspor’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Samsunspor deplasmanında 2-0 kaybettiler Son 3 maçında da puan kaybeden Antalyapspor’da moraller bozuk. İstanbulspor’da puan kayıplarını devam ettiriyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK karşısında 3-1 kaybettiler. Artık kümede kalma şansları da iyice azaldı. Antalyaspor maçın net favorisi. Son sıradaki İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor 2-0 öne geçtiği maçtan 3 puan çıkartamadı. Son saniyede yedikleri golle İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldılar.