Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Bayern Münih İddaa Tahmini 18.02.2024

Almanya Bundesliga‘da zirvenin en yakın takipçisi Bayern Münih, 18 Şubat Pazar akşamı Bochum deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bochum galibiyetine 8.10, beraberliğe 583, Bayern Münih galibiyetine ise 1.34 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.62, beraberliğe 4.94, konuk ekibe ise 1.17 oran veriyor.

Bochum 3 Haftadır Kazanamıyor

Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Frankfurt deplasmanına konuk olan Bochum, evine 1-1’lik beraberlikle döndü ve puan kayıplarına devam etti. İlk 21 hafta sonunda, Thomas Letsch ve öğrencilerinin zayıf halkalar arasında yer aldığını belirtelim. Düşme hattıyla arsındaki puan farkını bir türlü açmayı başaramayan Bochum, 21 haftanın 17’sinde puan kaybetti. Son 3 haftalık fikstürde Dortmund deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Augsburg ve Frankfurt karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldılar. Frankfurt deplasmanında pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi, 1-0 geriye düştüğü maçta şanslı bir golle mağlubiyetten kurtuldu. Savunmaya çarpan şutun golle sonuçlanmasıyla birlikte mağlubiyetten kurtulan ancak puan kayıplarına devam eden Bochum’un, düşme potasıyla arasındaki puan farkı 6’ya indi.

Bayern Münih’te Moraller Bozuk

Bayern Münih hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mağlup oldu. İki kulvarda birden sezonun en kritik maçları olarak nitelendirebileceğimiz maçlarda önce Bayer Leverkusen ardından Lazio’ya karşı kaybettiler. Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Bavyera ekibi, 3’lü savunma kurgusuyla rakibinden liderlik koltuğunu almak isterken, lidere karşı savunmada verdiği önemli açıklarla 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Liderin 5 puan gerisine düşen Bayern Münih cephesinde, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Lazio’ya karşı alınan 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, Tuchel’in tahtı sallanmaya başladı. Lazio deplasmanında gol fırsatlarını iyi değerlendiremeyen ve 10 kişi kaldığı maçta yediği penaltı golüyle mağlup olan Bayern Münih, bu hafta Bochum deplasmanında galibiyet arayacak. Son 11 yılın şampiyonu olarak yoluna devam eden konuk ekibin, zirve yarışının içerisinde kalmak için 3 puana ihtiyacı var.

Bochum – Bayern Münih Maç Bilgileri

Bochum – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Mohammed Tolba’nın sakatlığı devam ediyor. Matus Bero ise kart cezalısı. Bayern Münih cephesinde Laimer, Gnabry, Coman, Davies, Bouna Sarr, Buchmann ve Peretz’in sakatlıkları devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Tim Oermann, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Matus Bero, Patrick Osterhage, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Sacha Boey, Min-Jae Kim, Noussair Mazraoui, Aleksandar Pavlovic, Jamal Musiala, Leroy Sane, Leon Goretzka, Eric Dier, Harry Kane.

İddaa Tahmini

Bayern Münih önce Almanya Bundesliga ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mağlup oldu. İki kulvarda alınan kötü sonuçların ardından, Tuchel’in tahtı sallanmaya başladı. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Bayern Münih, sezonun ik yarısında 7 golle mağlup etmeyi başardığı Bochum karşısında, bir kez daha sahadan rahat bir galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.47

intobet Oranı: H2, Oran 1.87

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan sürpriz bir sonuç çıktı. Ligde kalma mücadelesi veren Bochum, şampiyonluk yarışındaki Bayern Münih karşısında 3 golle 3 puanı aldı. Bayern Münih ise liderin kazandığı haftada, zirveden bir adım daha uzaklaştı.