Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 18.02.2024

Freiburg evinde Eintracht Frankfurt‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 22. hafta mücadelesi, 18 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Mücadelenin yayı ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Freiburg galibiyetine 2.36, beraberliğe 3.39, Frankfurt galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.03, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Freiburg Galibiyet Hedefinde

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Lens deplasmanında, 90 dakika boyunca rakibini baskı altına almasına rağmen, bir türlü aradığı galibiyet golünü bulamadı. Ritsu Doan net fırsatlardan yararlanamazken, Freiburg deplasmandan golsüz beraberlikle döndü. Almanya Bundesliga’da son 3 hafta Werder Bremen, Stuttgart ve Dortmund karşısında 3’er gol yiyerek mağlup olan Christian Streich ve öğrencileri,zorlu Lens deplasmanında sergilediği futbolla, toparlanma sinyalleri verdi. Savunmada hata yapmayan, hücum hattında ise üretken bir futbol sergilerken, bir türlü sonuca gidemeyen Freiburg, bu hafta iç sahada Frankfurt’u konuk edecek. Oyun etkisine geri dönen ev sahibi, bu haftayla birlikte etkisini skora yansıtmak istiyor.

Eintracht Frankfurt Savunmasından Büyük Hata

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında geçtiğimiz hafta US Gilloise deplasmanına konuk olan Frankfurt, maça yapabileceği en iyi başlangıcı yaptı ve ilk 10 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. 31. dakikaya kadar rakip pozisyona dahi girmekte zorlanırken, savunmanın iki büyük hatası Frankfurt’un galibiyeti kaçırmasına sebep oldu. Karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken, Frankfurt avantajlı konuma geçti. Etkili oyununa rağmen savunmada yaptığı büyük hatalarla galibiyeti kaçıran konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise 2 haftadır kazanamıyor. Dino Toppmöller ve öğrencileri, Köln karşısında alınan mağlubiyetin ardından, Bochum ile berabere kaldı. 6. sırada yer alan konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Freiburg karşısında galibiyet arayacak.

Freiburg – Frankfurt Maç Bilgileri

Freiburg – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Matthias Ginter, Kenneth Schmidt, Philipp Lienhart, Daniel-Kofi Kyereh ve Chikwubuike Adamu’nun sakatlıkları devam ederken, Merlin Rohl’un ise kart cezası bulunuyor. Frankfurt cephesinde ise Robin Koch kart cezalısı. Hugo Larsson’un ise sakatlığı devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Philipp Max, Lucas Melo, Ansgar Knauff, Mario Götze, Ellyes Skhiri, Fares Chaibi, William Pacho, Omar Marmoush, Aurelio Buta, Jessic Ngankam.

İddaa Tahmini

Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi sahnelerinden beraberliklerle dönen Freiburg ve Frankfurt, rakiplerine karşı galibiyeti kaçıran tarafta yer aldı. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan iki takımda, artık etkili futbolunu 3 puanla taçlandırmak istiyor. Zorlu mücadelede, iki yakın rakibin karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 golün atıldığı mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda 3’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Frebiurg ve Frankfurt bu hafta bizleri yanıltmadı.