İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Bologna İddaa Tahmini 18.02.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde üst sıraları zorlamaya devam eden Lazio ile Bologna, 18 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da kozlarını paylaşacak. 25. hafta mücadelesi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.20, Bologna galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.02, beraberliğe 2.72, konuk ekibe ise 2.95 oran veriyor.

Lazio İki Kulvarda Birden Kazandı

Lazio cephesinde iki kulvarda birden alınan üst üste mağlubiyetler, güven tazeledi. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Bayern Münih’i sahasında konuk eden Sarri ve öğrencileri, ilk maçların en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Alman devi karşısında karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Lazio, 90 dakika boyunca güçlü rakibine karşı savunmada harikalar yaratırken, galibiyet golünü ise penaltıdan Ciro Immobile ile buldu. Tur için büyük bir avantaj elde eden Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz haftayı Cagliari deplasmanında 3-1’lik galibiyetle noktaladı. Son 7 haftada sadece Atalanta karşısında mağlubiyet yaşayan ev sahibi, iki kulvarda birden iyi performanslar sergiliyor.

Bologna Sürprizlerine Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında Fiorentina’yı sahasında ağırlayan Bologna, 2-0’lık net galibiyetle son haftalardaki yükselişini sürdürdü. İtalya Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran, ilk 24 haftada ise sadece 4 kez mağlubiyet yaşayan Thiago Motta ve öğrencileri, sezonun en iyi performanslarından birini sergiliyor. Genç teknik adam bu sezon Bologna performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken, konuk ekip 24 haftayı 11 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 3 haftada Sassuolo, Lecce ve Fiorentina’ya karşı üst üste galibiyetlere imza attılar. 270 dakika sonunda rakip fileleri tam 10 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, etkili hücum performansıyla rakiplerine adeta gözdağı verdi. Serie A Ligi’nin 5. sırasında yer alan Bologna, bu hafta en yakın rakiplerinden Lazio karşısında galibiyet arayacak.

Lazio – Bologna Maç Bilgileri

Lazio – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Nicolo Rovella ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor. Alessio Romagnoli ve Matias Vecino ise kart cezalısı. Bologna’da ise Adama Soumaoro’nun sakatlığı devam ederken, Remo Freuler ise kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Matteo Guendouzi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Adam Marusic, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Alexis Saelemaekers, Lewis Ferguson, Michel Aebischer, Joshua Zirkzee, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 24 hafta boyunca üst sıraları zorlayan, son haftalarda ise birbirinden kritik galibiyetlere imza atan Atalanta ile Bologna kozlarını paylaşıyor. İki formda takımın mücadelesinde taraf bahsi oldukça güç. Lazio ve Bologna’nın son haftalardaki hücum etkisini göz önüne aldığımızda, karşılıklı gol var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.89

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Zorlu Lazio deplasmanında kazanan Bologna, üst sıra yarışında bir kez daha rüştünü ispatladı. İki yakın rakipte mücadelede skor üretirken, Bologna deplasmanda 2 golle kazandı.