İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Fiorentina Maç Tahmini 18.02.2024

18 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacak olan mücadelede Bets10, Empoli galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.45, Fiorentina galibiyetine ise 2.12 oran belirlemiş durumda. 

Empoli 4 Maçtır Kaybetmiyor

Empoli bu sezon hem Paolo Zanetti önderliğinde hem de Aurelio Andreazzoli yönetiminde küme düşme hattının içerisinden kurtulmayı başaramazken, 4 hafta önce bir kez daha teknik adam değişikliğine gitti ve son olarak göreve Davide Nicola’yı getirdi. Son 4 haftada namağlup bir performans grafiği sergileyen Empoli, bu sezon ilk kez 4 maçta namağlup bir performans sergilerken, 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Monza ve Salernitana karşısında 3’er golle 3’er puan almayı başaran ev sahibi, Juventus ve Genoa karşısında ise sahadan beraberliklerle ayrıldı. Düşme hattından çıkmayı başaran ve puan farkını 3’e yükselten Empoli, bu hafta sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. Tehlike hattından uzak kalmak için ev sahibinin seriyi sürdürmeye ihtiyacı var.

Fiorentina’da Düşüş Devam Ediyor

Fiorentina son haftalarda başlayan ve artarak devam eden puan kayıplarına çare arıyor. Vincenzo Italiano yönetiminde sezona müthiş bir başlangıç yapan ve 3 kulvarda birden etkili olan Forentina, İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. İtalya Kupası’nda Yarı Finalistler arasında yer almayı başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Son 6 haftada başlayan puan kayıplarıyla birlikte, Fiorentina üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan konuk ekip, son olarak Bologna deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Sezonun ilk yarısı deplasmanda 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadığı Empoli ile karşı karşıya gelecek olan Fiorentina, puan kayıplarına son vermek istiyor.

Empoli – Lazio Maç Bilgileri

Empoli – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Tyronne Ebuehi’nin sakatlığı devam ediyor. Fiorentina cephesinde bu hafta Gaetano Castrovilli, Dodo ve Oliver Christensen’in sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli,Alberto Grassi, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Emanuel Gyasi.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

Empoli son 4 haftada namağlup bir performans sergiledi ve düşme hattından kurtuldu. Fiorentina ise son haftalardaki puan kayıplarıyla birlikte, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Zorlu mücadelede, iki takımında 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 2.93

Bets10 Oranı: MS 0, Oran 3.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli ve Fiorentina, buldukları 1’er golle 1’er puana razı geldi. İki takımda birbirlerine üstünlük kurmayı başaramazken, İtalya Serie A Ligi’nin 25. haftasında bizleri yanıltmadı.