Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Mönchengladbach İddaa Tahmini 17.02.2024

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 17 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek.

Genzobet, Leipzig galibiyetine 1.39, beraberliğe 5.39, Mönchengladbach galibiyetine ise 7.24 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.39, 2.5 Alt 3.12 olarak verilmiş.

Leipzig Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’da ilk 21 haftalık fikstürü 11 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Leipzig, topladığı 37 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Marco Rose ve öğrencileri, son haftalarda önemli puan kayıpları yaşamaya başladı. Son 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Leipzig, bu süreçte sadece kümede kalma mücadelesi veren Union Berlin’i mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Augsburg deplasmanına konuk olan ev sahibi, 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Son 6 haftada dikkat çeken savunma zafiyetleri devam ederken, bitime 8 dakika kala penaltı fırsatından Openda ile yararlanamayan Leipzig, sahadan 1 puanla ayrıldı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Mönchengladbach 4 Haftadır Kazanamıyor

Gerardo Seoane ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarından kurtulamıyor. Adım adım küme düşme potasına doğru yaklaşan Mönchengladbach cephesinde, 21. haftadır sergilenen istikrardan uzak performans grafiğinin ardından, teknik adam eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, son olarak ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Düşme hattıyla arasında sadece 6 puan fark bulunan Gladbach, 21 haftadan ise 5 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 22 puan toplayabildi. Sezonun ikinci yarısına son derece etkisiz bir başlangıç yapan Gladbach, bu hafta zorlu Leipzig deplasmanında galibiyet arayacak.

Leipzig – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Leipzig – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Gladbach takımında ise Jonas Omlin ve Tomas Cvancara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Willi Orban, Benjamin Henrichs, Lukas Klostermann, Kevin Kampl, Xavi Simons, Xaver Schlager, David Raum, Benjamin Sesko, Lois Openda, Dani Olmo.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ko Itakura, Maximilian Wöber, Luca Netz, Nico Elvedi, Florian Neuhaus, Kouadio Kone, Robin Hack, Julian Weigl, Jordan Siebatcheu, Franck Honorat.

İddaa Tahmini

Son haftalarda artan puan kayıplarına rağmen Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmayan Leipzig, bu hafta Gladbach karşısına çıkıyor. Ev sahibi oyun etkisini artık skora yansıtmayı başaracak ve formsuz rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Xavi Simons ve Lois Openda ikilisinin golleri, Leipzig’e galibiyeti getirdi. Ev sahibi 90 dakika boyunca Mönchengladbach karşısında kalesini gole kapatarak, 2 golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.