sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.02.2024

17 Şubat Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Wolfsburg – Dortmund: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; Wolfsburg ile Borussia Dortmund, 17 Şubat Cumartesi akşamı karşı karşıya geliyor. Almanya Bundesliga’nın 22. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Wolfsburg puan kayıplarına çözüm arıyor. Almanya Bundesliga’da son 6 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Niko Kovac ve öğrencileri, son 6 haftalık fikstürü 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle noktaladı. Bayern Münih mağlubiyetinin ardından, üst üste 4 maçtan beraberliklerle ayrılan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Union Berlin deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 90 dakika boyunca rakibinden daha net fırsatları yakalamasına karşın, skor üretmeyi başaramayan Wolfsburg, 90 dakika sonunda ise tek isabetli şutta yediği golle, mağlubiyetten kurtulamadı. Sezonun ikinci yarısında galibiyet almakta zorlanan ev sahibi, 23 puanla 12. sıraya kadar geriledi ve alt sıralardan kurtulamadı. Kötü gidişata son vermek isteyen Wolfsburg, bu hafta sahasında Dortmund’u konuk edecek. Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında harika bir oyun ortaya koydu ve Freiburg engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Taraftarı önünde yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandırmayı başaran Sarı Siyahlılarda, Donyell Malen 2 gol, Niclas Füllkrug ise 1 gol, 2 asistle karşılaşmaya damga vurdular. Son 7 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Dortmund, son 5 haftada ise 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Lider ile arasındaki puan farkını 15’te tutmaya devam eden konuk ekip, 21 haftadan topladığı 40 puanla 3. sırada yer almaya devam ediyor. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Dortmund, bu hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup etmeyi başardıkları Wolfsburg karşısında yeniden kazanmaya ihtiyaçları var. Şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak isteyen Dortmund, deplasmanda galibiyeti hedefliyor. Almanya Bundesliga’da son 7 hafta namağlup performansıyla zirve yarışının içerisinde kalan Dortmund, seriyi Wolfsburg deplasmanında sürdürmek zorunda. Lider ile puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Dortmund, Wolfsburg deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

Leipzig – Mönchnegladbach: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.39 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 17 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da ilk 21 haftalık fikstürü 11 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Leipzig, topladığı 37 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Marco Rose ve öğrencileri, son haftalarda önemli puan kayıpları yaşamaya başladı. Son 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Leipzig, bu süreçte sadece kümede kalma mücadelesi veren Union Berlin’i mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta Augsburg deplasmanına konuk olan ev sahibi, 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Son 6 haftada dikkat çeken savunma zafiyetleri devam ederken, bitime 8 dakika kala penaltı fırsatından Openda ile yararlanamayan Leipzig, sahadan 1 puanla ayrıldı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Gerardo Seoane ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarından kurtulamıyor. Adım adım küme düşme potasına doğru yaklaşan Mönchengladbach cephesinde, 21. haftadır sergilenen istikrardan uzak performans grafiğinin ardından, teknik adam eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, son olarak ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Düşme hattıyla arasında sadece 6 puan fark bulunan Gladbach, 21 haftadan ise 5 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 22 puan toplayabildi. Sezonun ikinci yarısına son derece etkisiz bir başlangıç yapan Gladbach, bu hafta zorlu Leipzig deplasmanında galibiyet arayacak. Son haftalarda artan puan kayıplarına rağmen Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmayan Leipzig, bu hafta Gladbach karşısına çıkıyor. Ev sahibi oyun etkisini artık skora yansıtmayı başaracak ve formsuz rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Hoffenheim – Union Berlin: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 17 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga’nın 22. hafta mücadelesinde, Hoffenheim sahasında Union Berlin’i konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS ve tivibu SPOR 4. Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında Union Berlin’i iç sahada konuk edecek olan Hoffenheim, tam 7 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 7 haftayı 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçti. Üst sıralardan adım adım uzaklaşmaya başlayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Play Out hattındaki Köln’e karşı iç sahada mağlubiyetten zor kurtuldu. Son dakika golüyle 1 puanı alan Hoffenheim, son 12 haftada ise sadece Bochum’a karşı üstünlük kurmayı başardı. 27 puanla 8. sırada kendisine yer bulan Hoffenheim, bu sezon 21 haftanın 20’sinde kalesini gole kapatamadı ve savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Son haftaların formsuz takımları arasında yer alan Hoffenheim, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başardığı Union Berlin karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında galibiyetle ayrılan Union Berlin, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Urs Fischer ile yollarını ayıran ve göreve son 10 haftada Nenad Bjelica’yı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. Fischer yönetiminde geçen sezon tarihinin en iyi Bundesliga performanslarından birini sergileyen Union Berlin, bu sezon ise ilk 11 haftanın 9’unda mağlup olarak, küme düşme hattının içerisinde yer almıştı. Son 10 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 15 puan topladılar ve düşme hattıyla puan farkını açarak rahat bir nefes aldılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Wolfsburg’a karşı 1-0’lık galibiyete imza atan Union Berlin, kazanmaya Hoffenheim deplasmanında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da 7 maçtır kazanamayan Hoffenheim, evinde kazanarak yeniden üst sıra yarışına girmek istiyor. Union Berlin ise galibiyetlerine devam ederek, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.40

Bets10 Bahis Oranı: 5.04