sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 17.02.2024

Fransa Ligue ve Almanya Bundesliga kapsamında, 17 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Nantes – PSG: MS 2, 1.33 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 17 Şubat Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 22. hafta mücadelesinde, 12. sıradaki Nantes ile lider PSG kozlarını paylaşacak. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Nantes 6 hafta sonra kazanarak, düşme hattıyla arasındaki puan farkını korudu. Sezona Pierre Aristouy yönetiminde başlangıç yapan ev sahibi, ilk 13 haftalık fikstürden 14 puan toplamayı başarırken, alt sıralardan kurtulmak adına göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Nantes cephesinde teknik adam değişikliği ilk haftada galibiyeti getirirken, sonraki 6 haftada yaşanan üst üste puan kayıplarıyla birlikte, ev sahibi küme düşme tehlikesini daha yakından hissetmeye başladı. Nice galibiyetinin ardından 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Nantes, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Toulouse deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek, düşme hattıyla puan farkını 3’te tutmaya devam etti. Bu hafta sahasında lider PSG’yi konuk edecek olan ev sahibinin, düşme hattından uzak kalmak için galibiyete ihtiyacı var. PSG bu sezon Luis Enrique yönetiminde hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önemli galibiyetlere imza atıyor. Fransa Ligue 1’de tam 16 haftadır bileği bükülmeye, 21 haftada sonunda ise sadece en yakın takipçisi Nice’a karşı mağlubiyet yaşayan konuk ekip, en yakın rakibiyle puan farkının 11’e kadar çıkardı. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen PSG, son 16 haftada 13 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Lille karşısında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Fransa Ligue 1’de fırtına gibi esen konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Real Sociedad’ı mağlup etti. Mbappe ve Barcola’nın golleriyle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran ve tur kapısını aralayan PSG, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, tam 16 haftadır namağlup bir performans sergiliyor. Hafta içi rüştünü Şampiyonlar Ligi sahnesinde de ispatlamayı başaran PSG, ortaya koyduğu harika seriden taviz vermeyecek ve Nantes deplasmanından 3 puanla dönecektir.

Lille – Le Havre: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 22. hafta heyecanı 17 Şubat Cumartesi akşamı devam ederken, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Lille ile Le Havre kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS. Fransa Ligue 1’de zirve yarışına ortak olmak isteyen Lille, 21. haftada zorlu PSG deplasmanından puan çıkaramadı ve bitime 13 hafta kala liderin 15 puan gerisine düştü. Zorlu Parc des Princes deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen Pauolo Fonseca’nın öğrencileri, 3 hafta sonra mağlup olurken, son 14 haftadaki ise 2. yenilgisini aldı. Sadece Strasbourg ve PSG deplasmanlarından mağlup dönen Lille, taraftarı önünde ise 7 maçtır namağlup bir performans sergiliyor. 35 puanla 5. sırada yer alan ve bu sezon boyunca pas oyunuyla dikkat çeken Lille, ligin en başarılı pas yüzdelerine sahip takımlar arasında yer alırken, aynı zamanda ligin maç başına topa en fazla sahip olan 4 takımından 1’i olduğunu söyleyelim. Üst sıraları bırakmayan ev sahibi, bu hafta Le Havre karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, ilk 21 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı e topladığı 24 puanla ligin 11. sırasında kendisine yer buldu. Luka Elsner önderliğinde, küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Le Havre, son haftalarda artan puan kayıplarına çare arıyor. Son 3 haftadan 2 puan çıkarabilen konuk ekip, Lorient ve Monaco karşısında alınan 1’er puanın ardından geçtiğimiz hafta Rennes karşısına çıktı. Maç boyunca rakip kalede etili olmakta zorlanan ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan konuk ekibin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 5’e kadar indi. Le Havre’nin tehlike hattından uzak kalmak için 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 14 haftada sadece 2 kez mağlup olan, son 7 iç saha maçında ise mağlubiyet yüzü görmeyen Lille, üst sıralardaki iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Son haftaların formda takımı, geçtiğimiz hafta lider karşısında aldığı mağlubiyetin ardından, Le Havre engelini 3 puanla geçecektir.

Heidenheim – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 17 Şubat Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga 22. hafta mücadelesinde, Heidenheim ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:30 itibariyle, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da 8 haftadır maç kaybetmeyen Heidenheim, bu hafta iç sahada namağlup lider Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcilerinden biri olan Heidenheim, son 8 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Frank Schmidt ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta kendisi gibi 7 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Werder Bremen ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, 2-1’lik galibiyetle seriyi sürdürmeye devam etti. Son 8 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Heidenheim, kalesini ise 8 maçta da gole kapatamadı. 27 puanla ligin 9. sırasında yer alan ev sahibi, sezonun ikinci yarısıyla birlikte üst sıralara yetişmeye çalışıyor. Sezonun ilk yarısında Leverkusen’den deplasmandan puan almayı başaramayan Heidenheim, bu hafta rakibine sezonun ilk yenilgisini yaşatmak istiyor. Bayer Leverkusen şampiyonluk yolunda bir kritik virajı daha kayıpsız geçti. Almanya Bundesliga’da tarihinin en başarılı günlerini yaşayan konuk ekip, Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam ediyor. Tüm kulvarlarda birden namağlup performansını sürdüren Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Bayern Münih’i adeta kendi yarı sahasına hapsederken, dev maçtan 3-0’lık net bir galibiyet aldı. Şampiyonluk yolunda 3 puandan daha fazlasını kazanan konuk ekip, 21 haftayı 17 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Boniface’in yokluğunda kazanmaya devam eden Bayer Leverkusen, yıldız golcünün dönüşüyle birlikte çok daha güçlü bir kadroya sahip olacak. 31 maçtır yoluna namağlup devam etmeyi başaran ve Xabi Alonso yönetiminde harikalar yaratan Bayer Leverkusen, bu hafta son 8 haftada maç kaybetmeyen Heidenheim ile karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen ile son 8 haftanın namağlup takımı Heidenheim karşı karşıya geliyor. Ligin iki formda takımının karşı karşıya geleceği mücadelede, hem Heidenheim hem de Bayer Leverkusen’in rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.79

Bets10 Bahis Oranı: 4.15